Ryan reynolds nem örül a paparazzinak

Próbál hatni az oldalakra, hogy a rajongóknak megfelelő, a Deadpool 3 nem zöld szobában, hanem a terepen való forgatása miatt a távolról lekapható meglepetéseket ne hozzák le.

human
írta
2023. 12. 06. 18:09
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Ryan reynolds nem örül a paparazzinak” bejegyzéshez

  1. Nyilván érdekel a film de nem azért mert annyira zseniális, inkább a nosztalgia és fanszervíz miatt. Viszont teljesen egyetértek vele. Nem a DP3 miatt hanem általánosságban. Manapság nagyon elszaladt a ló a sajtóval a klikkvadászat miatt. Egy dolog hogy az emberek hülyék de amikor a sajtó is megoszt spoileres dolgokat az már pofánvágást érdemel. Ha valaki nem tud klikket generálni spoilerek meg gyökér szalagcímek nélkül akkor szarul végzik a munkájukat.

  2. “Ha valaki nem tud klikket generálni spoilerek meg gyökér szalagcímek nélkül akkor szarul végzik a munkájukat.” Egyem a szíved de naív vagy. Maga a munka a klikk generálás, szinte lényegtelen a tartalom. Nézz meg egy origot miről szól, minél inkább clickbait, alpári, gyűlöletkeltő, szenzációhajhász cikk címek, ez ma az újságírás

  3. Verhoeven!! Tökèletes én igazad van.. Sajnos.. De. Köszi Human.. Mától követem a Reynolds öt az Instan.. :)

  4. Tényleg gusztustalan már néha, hogy nem lehet helyszínen forgatni mert 5 km-ről lekapják a kosztümöt, színészt.
    Aztán meg nyilván az összes címbe, képbe beleteszik, hogy véletlenül se érjen meglepetés a moziban.
    Én már direkt kerülöm a dp-s híreket, az egyetlen marvel film amit még várok nem akarom, hogy ezt is elrontsák.

  5. “ez ma az újságírás”

    az origó minden, csak nem újságírás :D de a clickbait mindenkinek kenyere persze, kivéve a filmbuzinak.

  6. Verhoeven: Nem vagyok naiv, tudom, hogy így mennek a dolgok évek óta, de régen nem volt ennyire durva a helyzet. Manapság is vannak oldalak amiket érdemes olvasni és nem klikkvadászok. Csak felhigult a szakma mert nem csak nagy lapok újságírói csinálják hanem Youtuberek, meg bloggerek is mint human pl. Külföldi szinten az ilyen emberek bemehetnek már kb mindenhova mert igazi sajtósként kezelik őket. Hollywood rájött hogy ezek az emberek több emberhez elérnek mint pl egy 50 éve létező újság. A mai fiatalok már moziba se nagyon akarnak menni, egyre több barmot látok aki azzal kérkedik hogy Tiktokon “nézett meg” XY filmet vagy sorit.

  7. bezzeg az én időmben, amikor havonta jött a jó kis VOX magazin…

    hallom már:
    búmer!

    viccet félretéve, tényleg ma már kevesen tudják elképzelni azt az örömöt, amit az jelentett, hogy törzsvásárlóként 2 nappal korábban hozta a postás a magazint. Csak, hogy megkapjam a legújabb infót a Függetlenség napjáról vagy egy posztert a jurassic parkról….
    ma meg rá se kattint senki szinte csaka címet olvassa el.

    búmer!!!!!!

    :-)

  8. Vox és Cinema! Szerettem őket én is. De már nem veszek újságot, a neten olvasom el, ami érdekel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.