Civil War-előzetes: Alex Garland elborult?

Amerikában polgárháború zajlik, egy elnök már a 3. újraválasztásán van túl valahogy, páran pedig nyugisan kimaradnak. Röviden tényleg annyi lenne.

A körítés viszont atyaég! Meg az a szereplőgárda!?!

human
írta
2023. 12. 13. 18:12
megjelenés
26
hozzászolás


26 hozzászólás a “Civil War-előzetes: Alex Garland elborult?” bejegyzéshez

 1. A Dűne folytatás,és az új Alien volt eddig csak mozis megtekintésre a jövő évet illetően,de úgy érzem ezt is ott kell megnéznem.

 2. Na, akinek nem volt elég a Leave the World Behind (szerintem tökjó, megkockáztatom, hogy az eddigi legjobb Netflix film amit láttam) itt megnézheti, mi történt közben, hehe. Jó lesz, ez tényleg mozi.

 3. Ez olyan mintha a Leave the World Behind közvetlen folytatása lenne :D
  Mellesleg ajánlom, hogy nagy ívben kerülje el azt a netflixes szutykot mert azt a játékidőt már nem kapom vissza az életemből amit arra rászántam :S

 4. Ez a Civil War talán felkerül a jövő évi listámra, ami most már 4 filmet foglal magába Alien, Dune, Nosferatu, meg ez.

 5. Ez nézősnek tűnik, a Leave the World Behind nem éri meg azt a 3 órát. Nem történik benne kvázi semmi

 6. Erdekes a koncept, mondjuk kar hogy pont California es Texas szovetsegesek benne, ez azert adott egyet a suspension of disbeliefnek.
  Jesse Plemons korabban, Breaking Bades idoben ugy nezett ki, mintha valaki emlekezetbol lerajzolva volna Matt Demot, de mostanra mar tenyleg PSH-klonna kezd valni.

 7. ne spoilerezzétek már random itt a Leave the Worldot, másnak elrontjátok. nem érdekel, hogy szerintetek nézhetetlen, ez nem indok rá.

 8. Jesse Plemons zseniális volt a breakingbad-ben, de azóta hogy felkapták mindig azt a tohonya lassúfelfogású fickót hozza. Engem már zavar.

 9. A Leave the World Behind k.va jó lett, olyan mint egy M. Night Shyamalan film, csak jobb. Sokaknak nem tetszik, mert nem az a túlpörgős szájbarágós szemét, amihez a Hollywood szocializálta a 21 században.

  A Civil War trailere mögött Michael Bay vagy Roland Emmerich neve is állhatna.Tuti kihagynám, de Garland még nem hagyott cserben.

 10. Aztamindenit, zseni a pali! Annihilationnel véste be magát igazán a szívembe egy életre.

  Tényleg olyan ez mintha Leave the world behind folytatása lenne:D nem mindenkinek való, de akihez elér az üzenete, az tudja értékelni. Sztem sokkal jobb volt a Shyamalanos viskós baromságnál.

  Plemmons? Breaking Bad? Nahh…fargo!:D Szenzációs volt nézni a 2. évadban. Killersben sem volt tohonya és lassú, csak sztem már ilyennek akarod látni

 11. Nálam is mozi lesz. Az Ex Machina óta kérdés nélkül megnézem az író/rendező filmjeit. Mondjuk a Men azóta se hagy nyugodni.

 12. A kommentek után olyan trailer-re számítottam amitől lefosom a bokám de csak egy túlpörgetett Purge film előzetesét láttam.

  Ha ez a szint amitől manapság ámuldozni kell akkor szerintem már tényleg nagy gondok vannak.

 13. Ron Swanson: “My idea of a perfect government is one guy who sits in a small room at a desk, and the only thing he’s allowed to decide is who to nuke”

 14. Jesse Plemons = Friday Night Light!

  A trailer slusspoénja, hogy Jesse a fegyvert a való életéból való feleségére fogja, Kirstin Dunstra.

 15. 5: Friday Night Lights 2006-ban, akkor láttam őt először. Lehet újra kellene néznem, nagyon jó kis dráma, ajánlom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.