A Beverly Hills Cop 4 előzetese, Axel visszatér!

Eddie Murphy újra az egyik legendás szerepében. Kevin Bacon mint ellenfél? Látványos akciófilmnek adják el, amiben van komédia is, pedig nekem ez fordítva rémlik a régi filmekben. A rendező amúgy Mark Molloy, aki pár reklámfilm után kapta ezt a nagy projektet.

Mostanra van hivatalos leírás: Axel Foley nyomozó (Eddie Murphy) ismét Beverly Hills utcáit járja. Miután a lánya élete veszélybe kerül, Foley és a lánya (Taylour Paige) összefog egy új partnerrel (Joseph Gordon-Levitt), valamint a régi barátokkal, Billy Rosewooddal (Judge Reinhold) és John Taggarttal (John Ashton), hogy leleplezzenek egy összeesküvést.

Feliratos az előzetes.

21 hozzászólás a “A Beverly Hills Cop 4 előzetese, Axel visszatér!” bejegyzéshez

  1. Eddig ígéretesebbnek tűnik a 3-dik résznél.
    Még akár moziban is megfuttathatná a Netflix.

  2. Látatlanban írtam le, csak tényleg furi, hogy inkább akciónak tűnik mint vígjátéknak sok dumával. Elkezdett érdekelni

  3. Ja és én konrétan szerintem először hallom kb Eddie Murphy eredeti hangját igy nagyon fura is, annyira Dörner van a fülemben. Rengetegszer láttam az 1-2 részt VHS-en, ráadásul a 2. résznek a legvégét nagyon sokáig nem, mert nem fért rá a kazettára :)

  4. Sok akció, kevesebb komédia, ami nálam nem nyerő ebben az esetben. de a 3. résznél rosszabb nem lehet, hátha pozitívan csalódok.

  5. Kevin Bacon-t bár szeretem általában nem jól választ, főleg ha ő a gonosz… Eddie meg mint eg yjóllakott óvodás, így a mimika se olyan :) Kicsit MArtin L…. a meghízott Bad Boys 3-ból…..

  6. Nekem ez a trailer kellemes meglepetés volt, amint beindult a zenéje törtek fel az VHS emlékek (természetesen az első kettő), egyetlen negatív hatást keltő képet/jelenetet nem tudnék mondani a trailerből, pedig nagyon akartam utálni mikor elindítottam, de megnyertek azonnal, durva. Csatlakozom az előttem szólóhoz, hogy ha úgy értékelik a bemutatás előtt, hogy “ez bizony jól sikerült valóban”, akkor tényleg megfuttathatnák egy kicsit mozikban, bár azért tény és való, hogy Netflix film, szóval ne szaladjunk ennyire előre. :)

  7. Legalább nem úgy van fényképezve, mint egy streaming film. Űgy néz ki, mint egy nagyon olcsó mozifilm. És ez is előrelépés.

  8. Akvel Fóli :D jót vigyorogtam rajta :D meg a végén a két fehér zsarun is :D Jó lesz ez. A fanyalgókra nem adok :D

  9. Faltermeyer szintijével nekem mindent el lehet adni. Nem hallottam még fülbemászóbb dallamot :) Jó lesz ez, mindegyik részét szerettem.

  10. Korrekt. Tényleg mozifilmesen néz ki, de annyira azért nem hozta a régi filmek hangulatát. Bár nyilván meg kell felelni a mai közönség elvárásainak vagy annak, amihez a szemük van szokva “látványilag”.

    Amúgy meg hiányzik Tony Scott. :( A reluxán átszűrődő nap fényét nem üti semmi.

  11. @Tarjányi Mihály:
    Murphy 62 éves…mit vársz, hogy nézzen ki? Még így is sokkal fiatalabbnak néz ki.
    Martin Lawrence pedig már a Bad Boys 2-ben is majdnem úgy nézett ki, mint a 17 évvel későbbi 3-ban, ráadásul 4 évvel fiatalabb is Murphy-nél… nem szerencsés a hasonlat

  12. Számomra tuti nézős!
    DE amikor a trailerben (0:32 körül) JGL nézi az aktáját és egy filmből kivett snitt van ott, az nagyon gáz. Ezektől falra tudok mászni.

  13. Tiszta Bad Boys-hangulat és jobban örülnék a régiek képi világának, de még így is pozitív csalódás. A régi karakterektől kirázott a hideg, remélem, Bogumil is visszatér minimum egy camero erejéig + bízom benne, hogy a régi szinkronhangok maradnak, nem keveset adtak hozzá anno az élményhez. Ja és a zenét nehogy fekára mixeljék.

    Chicagoi

    Én is visszapörgettem, aztán megnéztem a 2. rész azon jelenetét, egy az egyben onnan van screenelve. Kurva gáz. Legalább effektelték volna meg biztonsági kamerás felvételnek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.