Vége az Emmanuelle forgatásának

Igen, újra erotikus dráma jön Emanuelle köré építve. A főszereplő Noémie Merlant, a rendező Audrey Diwan (Happening). Nyilván nem sima softcore lesz, csak inspirálódtak a karakterből és arról szólhat, hogy milyen nőnek lenni manapság. De majd megtudjuk, mivel egyelőre nincs hivatalos tartalom még.

Viszont van ez a kép.

human
írta
2023. 12. 20. 02:53
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Vége az Emmanuelle forgatásának” bejegyzéshez

  1. Most semmi provokációs szándék, de ma minden nő Emanuel, legalább is azokban a körökben az olyan szép nők, mint akiről a dráma szól, szóval a szexuális szabadság/szabadosság alap, így nem tudom mi érdekes lehet még egy ilyen sztoriban.

  2. Szeretném megélni, hogy egyszer arról is készüljön film, hogy milyen férfinak lenni a világban, hasonló kicsit polgárpukkasztó, nem mainstream módon, mint ahogy a Barbie mutatta be.

  3. Filmsziget: nemtom, például az ezer éves Fight clubról hallottál már? szerintem “érdekes” felvetés tőled, amikor a filmművészet sokáig csak a férfiakról szólt, és azt vetítették ki “univerzálisra”, de ezt gondolom hiába mondom, ha abba vagy belefixálva, hogy a férfiakat elnyomják. legalábbis a kérdésed alapján.

  4. totoro: Szerintem meg nem lehet ekkorákat általánosítani, pláne úgy nem, ami ,,minden nő”-re igaz lenne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.