Heti mozibemutatók: december 21.

A jövő héten Ferrari és Csendes éj. WTF. De addig nézethetjük ezeket, ha így karácsony előtt és alatt moziba mennénk.

  • Next Goal Wins (A győztes gól) – hivatalosan most van Waititi új filmjének a bemutatója.
  • Das Lehrerzimmer (A tanári szoba) – német film napi 1 időpontban pár moziban, amiben egy tanár hisz a diákjákban és ezzel problémalavinát indít el.
  • Aquaman and the Lost Kingdom (Aquaman és az elveszett királyság) – így ér véget a DCEU. El nem tudom hinni, hogy erre mentek moziba.
  • Den første julen i Skomakergata (Az első igazi karácsony) – napi 1 időpontos pármozis norvég családi film.
  • Kuolleet lehdet (Hulló levelek) – Aki Kaurismäki új finn játékfilmje két magányos emberről akik találkoznak.
  • Il primo giorno della mia vita (Hátralévő életem első napja) – öngyilkosjelöltek megnézhetik halálok hogy érintené a szeretteiket.
  • Renaissance: A Film by Beyoncé – reneszánsz!
  • Tony, Shelly And The Magic Light (Tomi, Polli és a varázsfény) – heti animációs kisgyerekeseknek.
human
írta
2023. 12. 21. 17:09
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: december 21.” bejegyzéshez

  1. Alap, hogy Aquaman!! Nem értem a negativitást, human! Kit érdekel, hogy vége a DCEU-nak és a többi kifogás. Egy szórakoztató blockbuster lesz, mint az első rész, szuper casting-al, egy jó rendezővel, brutál látványvilággal. Szombaton nézzük!

  2. Ez mint karácsonyi felhozatal egyszerre röhejes és siralmas. Hol vannak már azon szép régi idők, mikor a család Karácsonykor mindig beült az épp aktuális Disney rajzfilmre a tömött mozikba…
    Ez a lista még tv-ben is felejtős lenne, nemhogy pénzt adni bármelyikért is.
    Aquaman 2 meg hasonló kritikákat kap majdnem mint a Rebel Moon…úgy leülnék most a James Gunnal dumálni egy jót arról, hogy mégis hogyan akarja defribrillálni ezt a szuperhős film korszakot basszus, elképzelésem sincs. Hacsak nem úgy gondolkodik, hogy “2 éven át úgysem kell semmit mutatnia, addig felveszi a nem kevés fizuját aztán ha akkor bukik az elképzelése, akkor bukik, ő már ellesz”

  3. A második kommentelővel értek egyet. Simán megyek az Aquamanusra. Látványos, szórakoztató kis kalandfilm lesz szerintem, mint az első. Talán így méltó módon ér véget a Snyder verse.

  4. Ma Aquaman. Alap. Zack Snyder era utolsó filmjét megtisztelem. Utána hazajövök és megnézem Zack Urunk/Istenünk újabb filmjét a Rebel Moont.

  5. Aquaman 2 teljesen nézhető, annyi negativ hozzászólás miatt rosszabbra számítottam, de simán hozza az első film szintjét. Annyi a különbség, h most nem Amber-rel megy megy az adok-kapok séta közben, hanem a tesóval. Pont annyira logikátlan és döccenős itt-ott mint az első rész. De vannak benne jó beszólások, a nagy része pedig videójátékos, hiszen a víz alatt játszódik. :-)

  6. Aquaman 2 alap! Az elsőt imádtam, szerintem ez is rendben lesz! Nem érdekel, hogy a zsákutca DCEU utolsó filmje, ez kb standalone mint az első is volt.

  7. Nem értem Human hozzáállását, az Aquaman szerintem alap moziban nézős függetlenül attól hogy mi történt idén a DC háza táján. Ne a Flash-ből indulj ki ami úgy nézett ki mint egy otromba rajzfilm. Az Aquaman 2 egy látványorgia, közel Avatar szinteket üt meg, kb az idei év leglátványosabb filmje, szóval szedd össze magd Human és spuri a moziba! Zack Snyder-t is megkell tisztelni ezzel hiszen ő tette le az alapokat…. a Netfilxes filmje is tuti fasza lesz. Snyder rulez, Aquaman cool!

  8. Elképesztő, hogy emberek akik kommentelnek miket meg nem néznek csak mert szépen néz ki vagy ami még rosszabb azért mert úgy gondolják, hogy ezzel istenítik Snyder-t mert megérdemli.

    Ő csak egy középszerű rendező volt mindig is. A technikai megvalósítások a filmjeiben nem az ő érdemei, az ötletei pedig sekélyesek és gyengék.

    Fel nem tudom fogni, hogy normális emberek hogyan képesek lényegében egy szektába tömörülni köré

  9. Nem tudom, hogy a komment szekcióban mindenki szarkasztikus vagy tényleg ennyire alacsony a léc. Láttunk már nem kevés jó meg rossz képregény filmet, de bármelyik Aquaman-t ennyire éltetni egy filmes blogon, hát nem semmi.

  10. Megnéztem ma az Aquaman-t és nagyon jó volt, tökéletes blocbuster! Momoa zseniàlis a szerepben, de sajnos ezzel leköszönt. James Wan pedig egy zseni, nem adott lejjebb a minőségből. Human, szégyeld magad, hogy lehúzod, temeted, pedig nem is láttad!

  11. @Noctix

    Vagy esetleg talán nem a kritika alapján mennek az emberek moziba :D a Flash is a földbe volt savazva, mégis teljesen elmegy egynek, mint az Aquaman is..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.