Kecsap: Cliffhanger, Five Nights at Freddy’s 2, Nosferatu, Immaculate, Jordan Peele, Nutcrackers, Triple Frontier 2, Red One

A Lionsgate Studios és a Starz kettéválik. Nézőként nem igazán érint minket.

A Warner Bros. Discover és a Paramount összeolvadhat, szóval két nagy stúdióból 1 válhat, és mivel a Warner nagyobb, így lehet Zaslav baltás keze alá kerül az egész.

A Cliffhanger folytatás/reboot jövő nyáron foroghat Jean-Francois Richet (Plane, Assault on Precinct 13 (2005)) rendezésében. A Screen Daily szerint Stallone visszatér a szerepben, de ezúttal ő lesz túszul ejtve és a lánya menti meg.

Willem Dafoe így alakítja Albin Eberhart von Franz professzort a Nosferatu-ban.

Az Universal levette a 2024-es naptárából Jordan Peele következő filmjét, szóval nem kerül bemutatásra jövőre tőle semmi.

A Five Nights at Freddy’s 2 tavasszal foroghat, hogy 2024 halloweenjére már kész is legyen.

David Gordon Green új filmje lesz a Nutcrackers, méghozzá Ben Stiller szereplésével. A munkamániás főszereplő kénytelen 4 unokaöccséről gondoskodni miután a szüleik meghalnak.

Elvileg kicsúszott, hogy Charlie Hunham producerje lett a Triple Frontier 2-nek. Mármint ebben az a hír, hogy így lehet tényleg lesz folytatás.

A Red One jövő novemberben jön. A Rock karácsonyi filmje, amiben Chris Evans van mellette.

Sydney Sweeney vallásos horrorfilmjére, az Immaculate-re NEON csapott le. Michael Mohan (The Voyeurs) rendezte. Egy olasz kolostorba utazó nőről szól, aki az idilli vidéki világban levő sötét titkokkal szembesül.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.