Milyen lett a Lift?

Kb. 15 percig bírtam Kevin Hart “heist” filmjét, aztán bealudtam. Lehet fáradt voltam tényleg, de addig valami siralmasan semmilyen volt. Mindez azért durva, mert F. Gary Gray azért The Negotiator, The Italian Job (2003), Law Abiding Citizen és Straight Outta Compton mögötti is ott volt rendezőként, de a The Fate of the Furious óta mélyrepül, hiszen a Men in Black: Internationallal követte, és most a Lifttel. Ami amúgy Top 1 a Netflixen természetesen.

Ez itt a premier utáni poszter.

Bónusz:

human
írta
2024. 01. 22. 11:11
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Milyen lett a Lift?” bejegyzéshez

  1. rettentő gyenge.
    szeretem a heist filmeket, főleg ahol végén felfednek mindent, az ember fogja a fejét, “ohh hát így csinálták”. akkor a legjobb, ha a végén elhiszem, hogy tényleg egy kis szerencsével,véghez lehetett így vinni a rablást. de itt, annyi köze volt a valósághoz,hogy azon se lepődtem volna meg, ha a végén kiderül, hogy varázspálcát használtak.

  2. Nekünk tetszett, de jó hangulatban is ültünk le rá. Voltak benne rettenetes butaságok, sok CGI-nél csak a fejem fogtam, hogy kevesebb több lett volna. Viszont közben Magnussen örökoptimista karakterén lehetett nevetni, Hart sem volt rossz, Reno gonosza semmilyenke lett, de azért átjött, hogy nem kérdez. Corberónak nem kellett nagyon színészkedni a karakterhez, de sugárzott belőle a délszaki életigenlés. Nekem elég volt most ennyi is, kicsit a Red Notice fölé lőném be.

  3. Félve ültem le elé, mert a trailer alapján rettentő gyengének tűnt. úgy voltam vele, hogy adok neki 15-20 percet, de aztán csak lecsúszott. És tényleg voltak jó pillanai, valahogy az izzadságszag sem jött annyira át és a végén azt mondtam magamban amire én is meglepődtem, hogy ettől a csapattól meg néznék két részt, ha legalább ezen a szinten tudják tartani. Ami valószínűleg még is fog történni. Egyszerűen összefoglalva, ez egy aránylag jól összerakott könnyű és néhol tényleg szórakoztató limonádé ahol talán a stáb is jól szórakozott és nem is veszi magát halál komolyan. Én meg ennyit sem vártam tőle úgyhogy kellemesen csalódtam. És Hart tényleg jó volt benne. Talán még semmiben sem volt ennyire jo, de ezzel nem a filmet akarom dicsérni, hanem inkább őt, látszik, hogy rengeteget fejlődött…

  4. Amióta volt szerencsétlenségem találkozni ezzel a felvuvalkodott törpehólyaggal, azóta rossz érzés kerülget ha csak meglátom.
    Ez a film tőle függetlenül is szemétnek tűnik, de így pláne örömmel kerülöm ki, örökre.

  5. Tipikus Netflix minőség, nem is bántóan rossz, de annyira semmilyen, hogy kb a nézése közben elfelejtettem.
    Az összes karakter annyira sótlan Hart is pedig őt általában bírom, Vincent D’Onofrio kriminálisan elpazarolt, a spanyol csaj meg kínosan erőlködik.
    A nagy csattanóban felbukkant az egyik csapattag mondom jé ez is benne van, annyira semmilyenek. Igazából, ha EKG-ként kéne jellemezni a filmet csak egy folyamatos vonal se föl se le nem mozdul.
    Oké a CGI arcpiritóan ronda volt, mint valami 2000es évek videojátéka.

  6. Még van kb 35 perc a filmből… 5 napja :D :D
    Közben megnéztem a Beverly Hills-i zsaru 1-2-őt

    Lehet ma kajálás közben befejezem később. Egyébként eléggé semmilyen.

  7. Miért van az ha egy híresebb rendezö, akinek vannak, voltak jó filmjei, és a netflixre csinál filmet, netflix minőségű lesz?
    Ez egy nagy talány számomra.

  8. Biztosan vannak produkciós szabványok, követelmények, adott eszközök, és persze egy turmixgép a sarokban. ettől olyan bland az egész, tuti a recept. Az mindegy, melyik rendező nyomja meg a gombot, ugyan az a híg lötty lesz a vége.

  9. Tyberius: Jól tetted! Beverly Hills-i zsaru 1-2 hibátlan akció filmek, a mai szutykok a közelükbe sem érhetnek!

  10. Úgy érzem kezdem kinőni, hogy csak mert premier, megnézem ezeket a borzalmakat. Ezt is kihagytam, tavaly a Heart of Stonet is, idén is ki fogom az összes hasonlót – hasonló alatt lásd: Netflix által nagyon pénzelt “event” film, ami abból áll hogy vesznek egy streaming szinten drágább sztárt, aztán raknak alá egy sok műfaji sablonból összetákolt “történetet”, meg a Fast and Furious mintájára egy nemzetközi castot, hogy több demográfiának megfeleljen (kétlem hogy emiatt felelne meg?), mindezt otromba zöld hátteres és előfotózott városokon keresztül. Óvatosnak kell lenni, mert az ember ideje véges, ezekből meg egyre több jön sajnos.

  11. Human:”Kb. 15 percig bírtam Kevin Hart “heist” filmjét, aztán bealudtam. Lehet fáradt voltam tényleg, de addig valami siralmasan semmilyen volt”

    Később csak szarabb lesz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.