7 hozzászólás a “Új poszteren a Dűne folytatása” bejegyzéshez

  1. Bele fog az első könyv maradéka, gyakorlatilag jó kétharmada férni ebbe a két és fél órás játékidőbe? Nekem kevésnek tűnik, de a trailerek alapján az első könyv vége lesz a vége . . .

  2. Nameless: majdnem kereken 200 oldal maradt az 550 oldalas történetből. Én pont az ellenkezőjén gondolkoztam, hogy vajon bármivel mennek-e tovább mint az előző, Lynch feldolgozás záróképei. Tekintettel arra hogy meg akarják csinálni a második könyv adaptációját is, lenne értelme…

  3. En5Qm:

    Megnéztem egy netes verzióban, igazad van. Nagyon érdekes, hogy nekem más arányúnak tűnt az egész (hogy a nagyja hátra van). És csak 200 oldal. Jó sok minden történik abban a kétszáz oldalban, hiába “kevés”.

  4. Elkepesztően csalóka egyébként. Kicsit olyan mint a Trónok harca tv sorozat (nem kedves Frank Herbert, nem úgy értettem, kérlek ne forogj a sírodban)
    De gyakorlatilag míg a könyv első felében 30 métert megyünk a sivatagban ugyanennyi oldal alatt, a végső konfliktus teljes lefolyása alig 40 oldal, teljesen tempót vált a sztori a fejezetek között. Ebből látszik hogy az író istenigazából az ökoszisztémáról és a világról mesélt legszívesebben. Arról a csatáról ami a poszter alján van és ami kB a trailer harmadát teszi ki, konkrétan összesen 1 oldalnyi leírás van, szóval az a szekció mindenképp meglepi lesz.

  5. Február 29?? Én azt hittem egy évvel tolták el és majd csak novemberben jön!! Nem is tudom mivel tudják majd felülmúlni ezt év végén de ez most nagyon jó hír :D
    Én azt hittem trilógia lesz nem 2 részes. A Dűne messiását is meg akarta filmesíteni úgy emlékszem. Arról van valami hír?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.