Itt a Road House remake előzetese

Egy volt ketrecharcost, immáron illegális bunyókban résztvevő pasit keres fel egy “országúti diszkó” tulajdonosa, hogy legyen nála kidobó. Mindeközben egy nagy pénzes kinézi magának a telket az üdülőparadicsomának. Indulhat az ismert konfliktus, csak most Jake Gyllenhaal főszereplésével.

Bár kult, de azért nem 10/10-es filmekhez lehet nyúlni? Úgy tűnik Doug Liman (Edge of Tomorrow, American Made, The Bourne Identity, Jumper és sok más) korrekt akciófilmet tesz az asztalra ismét, legalábbis az előzetes nekem bejött.

human
írta
2024. 01. 25. 18:27
megjelenés
20
hozzászolás


20 hozzászólás a “Itt a Road House remake előzetese” bejegyzéshez

  1. jo hat ez alapjan az elozetes alapjan tenyleg kuldhettek volna moziba.
    nem mintha megneztem volna moziba, de amugy sem nezek ott semmmit, mert itthon van nagykepernyo, terhatas es nincsenek emberek sem.

    de a minoseg ott van

  2. Nem kidobó, placcmester ;)
    Imádom az eredetit, de számomra Jake ezerszer jobb színész mint Patrick Swayze, én néztem volna moziba.

  3. Az előzetes jó, totál ’90-es évek feelingem volt a nézése közben. Mozijegy árát adnám-e érte? 100%, hogy nem. Itthon megnézni Amazonon? Jaja, jöhet simán egynek. Az idősebb legjobb barát karaktert nem találom ebben a verzióban, az az erdetiben “erősebbé tette kicsit a drámát”. Sokkal rosszabbra számítottam így, hogy nem küldik moziba…hadakozok magammal, de igazat adok végül a rendezőnek, főleg ha előzetesen megígérték neki, hogy moziba küldik…attól függetlenül, hogy én nem nézném meg moziban, azért ennél sokkal fostalicskább, pocsékul kinéző filmek is eljutnak moziba az olcsó tucat horroroktól kezdve a humortalan, kémia nélküli romantikusokig sok minden, egy esélyt megérdemelt volna ott, már csak nosztalgia faktor miatt is, és tényleg egész jól néz ki.

  4. Jónak néz ki, nem pedig egy totál felesleges újrázásnak, aztán majd kiderül. Gyllenhaal még nem vállal be midne szart. Szóval ez is remény keltő.

  5. awww Jake nagyon feldobja, imádom a palit:D imádom, hogy nem akarja majmolni Swayze-t.

    mennyi jó cím, film a rendezőtől az utolsó munkája, amit láttam tőle [chaos walking] az mégis bazi nagy fa-ság volt, amellett hogy még idegesítő is volt és meg tudtam volna rángatni miatta, hogy miééért? miééért volt erre szükség? Nahát ettől még ez érdekel és lehet jó, csak fura, hogy top3 rendezőim közül pl Nolantől nem látok ekkora szintű ingadozásokat.

    A trailer közben még azon gondolkodtam, hogy jó ha van olyan képessége az embernek, ha el tud vonatkoztatni az eredetitől, meg ez a film azoknak lehet igazán jó meglepi, akik nem ismerik a régit.

  6. Swayze az egyik kedvenc színészem, de az eredeti nálam nagyon nem talált be + remake-ellenes vagyok, de ezt baromira várom, főleg hogy Conor McGreagor lesz az ellenfele.
    Az óceános jelenetek nagyon furák és ez a képi világ is érdekes egy ilyen jellegű filmhez, de talán a karakterek és főleg a zenék feldobják a hangulatot.
    Egyébként a stábnak 6 perce volt felvenni az MMA-s jelenetet a valódi gála szünetében, erről van is fenn egy 4 perces videó, hát nem lacafacázott a stáb, az biztos.

  7. Az eredeti jó volt a maga idejében. A szőke csaj nagyon sexi volt benne! Ez rögtön beugrott :-)
    Ez meg nézős Jake miatt és, hogy UFC-s szál is van!

  8. Az eredeti jó volt. Nagyon szerettem.
    Nem nyúltam volna hozzá…. De Doug Liman a rendező? Hopp. Bourne… Holnap határán… ez lehet, hogy jó lesz…

  9. Az eredetiben Sam Elliott szereplése dobta meg igazán a sztorit és a karaktereket. Úgy látom, hogy ebben a változatban ilyen (vagy hasonló) nem lesz, kár!

  10. Én ma gyorsan megnéztem kb 20 év után a régit és nekem még mindig tetszik. Simán nézhető volt. A szőke doktornő tényleg nagyon szép benne. Kíváncsi vagyok melyik színésznő fog ebben játszani.
    Sajnálom, hogy az újat nem adják moziban Gyllenhaal filmjeit nagyon csípem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.