Monkey Man-előzetes: Dev Patel is pakol

A Jordan Peele által Netflixtől megmentett film moziba kerül. A rendező Dev Patel, aki írta és főszerepel is benne, mivel más nem volt hajlandó egy indiai John Wicket összetenni vele.

Az őrt és bátorságot jelképező Hanuman legenda modern korba helyezése. Egy szegény fiú felkel a nincsteleneket emberszámba sem vevő gazdagok ellen, élükön azzal, aki mindent elvett tőle. Ehhez jó sok fogdmeget kell lenyomnia.

Patel mellett Sharlto Copley, Pitobash, Vipin Sharma, Sikandar Kher, Sobhita Dhulipala, Ashwini Kalsekar, Adithi Kalkunte, Makarand Deshpande.

human
írta
2024. 01. 26. 23:22
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Monkey Man-előzetes: Dev Patel is pakol” bejegyzéshez

  1. Na ez kifejezetten menősnek tűnik, reméljük jó lesz, bár Jordan Peele neve nekem aggasztó.

  2. Jónak tűnik, bár én nem a John Wickhez hasonlítanám ez alapján. Inkább néz ki úgy, mint a Raid (2), RRR, Ong-Bak, ilyesmi.

  3. Szóval Dev Patelnek volt egy sztoriötlete, aztán harmadmagával meg is írta a forgatókönyvet, majd megrendezte a filmet, aminek eljátszotta a főszerepét is, és trailer alapján még rohadt jónak is néz ki. Hát, good for you, man, good for you! Ugyanitt: rákerestem a filmre, és az egyik cikkben olvastam, hogy Patel amúgy fekete öves, vagyis mesterfokozatú Taekwondóban, menő.

  4. A létező legsztereotípabb zenét voltak képesek alávágni. De ettől függetlenül jól néz ki.

  5. Az RRR az egyik kedvenc filmem, és nagyon elkapott itt egy hasonló vibe, baromi jól néz ki. Patelt meg már a Skins óta nagyon bírom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.