Argylle-részlet

Miközben itt van Matthew Vaughn új filmjének a premierje a héten, addig úgy tűnik embargó volt a kritikákon máig, és a Metacriticen 40%-on áll, ami ott tényleges átlagot jelent, szemben a stúdiók által manipulált RT-vel.

Ellenben jött egy részlet is Henry Cavillal, aki amúgy elég keveset van ténylegesen a filmben. Hiába na, Sam Rockwell és Bryce Dallas Howard kisebb hívószó.

human
írta
2024. 01. 31. 20:50
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Argylle-részlet” bejegyzéshez

  1. Ha “a stúdiók által manipulált RT-n” összes kritikus szerint 37%, a top kritikusok szerint 13%, szóval ha ez a manipulált (gondolom felfelé értetted), akkor az régen rossz. Kár érte nagyon, jó lett volna már nézni egy jól sikerült akció-vígjátékot, kezdem azt hinni, hogy végleg kihalt a műfaj…szeretem a drámákat, thrillereket, krimiket, de azért jó lenne néhány vígjáték most már, amik felhőtlen szórakozást és garantált nevetést kínálnak, bár nem tudom ez lehetséges lesz-e még a mi életünkben, mert manapság a vicc mindenhol be van tiltva vagy a legkisebb is következményeket von(hat) maga után. Szomorú ez az egész na. Bíztam ebben a filmben, dehát ez van.

  2. yeah, az új true detective évad meg 93%, ja hogy a 93% nem azt jelenti, amit a meta%. erről beszélek.

  3. Nem tudom, de nekem a meta% sem mérvadó. Ha már példának az új true detective évadot hoztad, ott is 81% áll szemben 4.8-as nézöi pontszámmal metan, ami azért hatalmas kontrasztbeli eltérés. Én sok több kritikát több helyről is elolvasok össze-vissza random oldalakon, majd összegzem és átlagot vonok, ezek szerint az Argylle olyan kb. max 30-40% között van a kritikusok szerint, ezt a közönség max egy közepesre tudja nálam feltornázni, akkor is ha 80-100%-ra értékelik, bár nem hiszem, hogy a nők felpontozzák csak Cavill miatt ezúttal ezzel a frizurával. :)

  4. fu srácok, néztem premier előtti vetítésen Arénában. 20 ember se volt a filmen, én kijöttem az utolsó 20 percről. Soha nem csináltam még ilyet, egyébként az alap ötlet jó is lehetett volna, de a kivitelezés katasztrófa, spóroljátok meg a pénzetek és időtök is

  5. emlékszem 2 éve már forgatták ezerrel és Hanry Cavillel reklámozták mindenhol, végül tvaly ősszel kiderült hogy csak egy mellékkarakter lesz a filmben, király, ezért se kell moziba rohanni, jó lesz ez itthon fotelmozinak.

  6. Számomra hihetetlen, hogy egyesek még mindig nem fogják fel a Rotten működési elvét. Egy kattintással beljebb lépsz és valós pontszámot kapsz.

  7. Ezt a filmet moziban terveztem nézni, de a sok negatív értékelés miatt, meg kicsit időhiány miatt is, lebeszéltem magam róla. Most kicsit bánom. Nem értem ezt a fajta alul értékelést ezen a filmen. Bele lehet kötni sok ponton, de baromi szórakoztató volt. Az hogy nem Cavil volt a főszereplő (bár pl. sokka több szerepe volt így is mint gondoltam a leírások alapján), szerintem teljesen rendben volt.
    Kellemes csalódás volt a film…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.