Ki az az Ezekiel Sims

Hát a Madame Web rosszfiúja, és az ígykészültben elmondja Tahar Rahim, hogy mit tett a karakterbe.

(Btw: a hét vicces rádöbbenése volt, hogy a Web első előzetese után 1 héttel ügynökséget váltott Dakota Johnson. Vajon miért…)

human
írta
2024. 01. 31. 20:52
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Ki az az Ezekiel Sims” bejegyzéshez

  1. gondolom amiatt, mert nagyobb bukta lesz mint a Marvels. véleményem szerint egyre nehezebb lesz húzó neveket találni a woke, strong, independent, diverse women tematikaju filmekhez

  2. Emmma: Helyes! Talán így nem készül ez a sok fos. Mondjuk a rinyát és a sírást mindig öröm egy-egy ilyen film buktája után hallgatni.

  3. Micsoda casting már megint, a Sonynak újfent csak gratulálni lehet… Ezekiel Sims egy nagydarab öregember volt hófehér szakállal, legalábbis a Pókemberben. Az egyik kedvenc korszakom, és vicces visszagondolni arra, hogy anno sokan kibuktak amiatt, amiért ugyanolyan pók-képességekkel rendelkezett, a multiverzumosdinak köszönhetően viszont ma már Póksonka is létezik, jaj…

  4. Az egyik képregényben neki nem pók-képességei, hanem majom-képességei vannak. Általa vezetődik be ez a totem-dolog Pókember életébe.
    Ez a jelmez meg, amit kitaláltak, nem tudom hova tenni. Most akkor itt léteznie kell már Pókembernek, de akkor miért olyan a jelmeze Ezekielnek, mint neki? De az is karcos lenne, ha még itt nincs Pókember, de a ruhához innen veszi az ihletet. Meg alapból 3 pók-képességes csaj megjelenik úgy, hogy nincs itt Pókember? Számomra ez az egész sony-s univerzum kuka.

  5. Mate815: kár, hogy a premiert a női főszereplőn, esetleg fekete főszereplőn való rinya és sírás előzi meg, ami szintén kurva unalmas. nem kell megnézni azt annyi, egy idő után a piac dönt.

  6. Amúgy meg nem azért van rinya mert a főszereplő nő vagy fekete hanem azért mert az egészet erre húzzák fel, mindent aláredelnek neki és az egész produkción látszik, hogy nem azért készült mert el akartak mesélni egy jó történetet hanem azért, hogy nyomhassák a DEI agendát.

  7. Mate815: igen, a piac döntött, a Barbie film hatalmasat kaszált úgy, hogy 3 perces néző arcába tolt woke monológ van benne.

    de a másik kommented alapján nem is érted miről beszélek, hiszen rögtön letolsz egy klasszikus rinyát.

  8. Nem rinya hanem tény megállapítás. Ezeknél a filmeknél sosem az alapanyag a lényeg és, hogy hű adaptáció készüljön. Az alapanyag csak platform amivel tolni lehet az agendát. A készülő, új SW film teljesen alkalmatlan rendezőnőjének minden megnyilvánulása világosan igazolja ezt.

  9. igen, ezt.

    ne nézd meg és kész, de most 3 évig ezt fogod írogatni az rinya, ha már TE használtad ezt a szót arra, ha a másik oldal mer mondani valamit.

  10. szerinted nem értem, hogy vannak filmek, amiknél csak az üzenet fontos, amikor Ava DuVernay konkrétan ki is mondta az Origin című művénél nemrég? Ne viccelj már. Úgy mondod, mintha az erre ráébredés lenne a nagy lépés :D

    Ettől még rohadt unalmas a rinya évekig.

  11. És ezzel nincs is semmi baj hiszen az üzenet nem egy nagy brand mögé bújva lett átadva. Manapság Hollywoodban nem képesek megérteni, hogy az SW, DC, Marvel, LOTR, Witcher stb fanokat kurvára nem érdekli az üzenet. Fasza történetek és érdekes, jól megírt karaktereket szeretnének látni a kedvenc világunkban nem pedig papolást 2024 társadalmi kérdéseiről.

  12. a LOTR-t én például azért olvastam régen, hogy semmiféle politikai tartalom nem jöjjön szembe benne!

    továbbra is unalmas ez az előre félés, mert baromira nem az a baj a rosszul sikerült filmekkel, hogy nő vagy fekete főszereplőjük volt, és úristen mi lesz így a szegény hányattatott sorsú fehér férfiakkal, hanem hogy szarok. A Mad Max-en sokkal kevesebben picsognak, mert jó filmnél nehéz “legálisan” azon lovagolni, hogy miért nő a főszereplő most.

  13. “egyre nehezebb lesz húzó neveket találni a woke, strong, independent, diverse women tematikaju filmekhez”
    “Helyes! Talán így nem készül ez a sok fos. Mondjuk a rinyát és a sírást mindig öröm egy-egy ilyen film buktája után hallgatni.”

    Komolyan nem értem az ilyen mentalitású nézők gondolkodását. Legalább is örülök, hogy nem vagyok ennyire részrehajló, kettős mércével élő, szemellenzős.

    Nektek miért csak a nők esetében szúrja ez a szemeteket? Dunát lehetne rekeszten a múltban és jelenben készült és készülő filmekkel, amik a tökös, mindent azonnal jól és jobban tudó, mindenkinél jobb, mindenkit legyakó, mindenkinél kompetensebb, vagányabb FÉRFI főhösökről szólnak. Azoknál nem megy a rinya, a sírás, hogy basszus már megint a strong man tematika, amikor a csávó civilből egyből terminátor lesz, vagy 70 évesen a legkeményebb akcióhős. Nincs annyi hajam szála, amennyi ilyen film van. Az összes Statham, Frank Gillo meg minttomén kiknek szinte valamennyi filmje. Lian Neeson 70 évesen gyakja az ellent, mindenkit taccsra vág, de az is OK, hiszen férfi. Na de ha nő? Akkor minimum háromszoros szigorral vesszük a kritikát!

    Tényleg, olyan knrva jó lenne, ha nem ilyen kettős mércével élnétek, hanem amit az egyik nemnek elnéztek, akkor az a másiknak is, vagy hasonlóképpen lettétek szigorúak minden irányba. De én csak azt látom, hogy a strong independent woman fúj meg gáz, de az egyszemélyes csávó megmentő teljesen oké, hihető és eladható.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.