10 hozzászólás a “In the Land of Saints and Sinners-előzetes: Liam Neeson még egy akciófilmben” bejegyzéshez

  1. Nem tűnik erős eresztésnek, valahogy a tipikus Statham filmek jutottak eszembe róla, nála van mindig ez a múltjából/akárhonnan előkerülő népek akik ki akarják nyírni/fordítva. Joffrey meg ezzel a bajússzal méginkább ütnivaló kisugárzással rendelkezik valahogy. Szegény Liam-on meg valahogy nagyon rosszul fog az idő, nem igen értem miért erőlteti még az akciókat.

  2. Ezt a kérdést már feltették neki többször is. Legutóbb azt hiszem a Smartless-ben. A válasz nagyon szimpatikus volt és olyan tipikus Liam-os. Színpadi színészként kezdte Írországban aztán Angliában és hát abból csak nyomorgott, mivel olyan nagyon nem volt jó :))) Aztán valami csoda folytán behívták egy filmbe és ott hirtelen sokkal több pénzt keresett sokkal kevesebb munkával. Ami az akciókat illeti azt mondta nagyon élvezi őket, egyrészt ezek gyorsan le forognak, a fizikai dolgokat egyébként sem ő csinálja már nagyrészt és ameddig kapja ezeket a szerepeket csinálja, mert könnyű pénz meg rengeteg fun és nem kell egész oldalakat bemagolnia sem… Szóval még egy darabig csinálni fogja :)))

  3. Camelkilla – ez tetszik :). Olvasva Ő hogy látja és hogy ezt így ki is mondta ez dob vagy 20%-ot a filmjein :D A végén még megnézek egyet.

  4. Hihetetlen b+, lassan lehet egy ilyen ivós játékot játszani:
    – pörgesd végig az új filmekről szóló híreket és igyál, ha olyan filmről van szó ahol a főszereplő visszavonult bérgyilkos, akit megtalál a múlt/rosszarcok és kénytelen elpakolni őket.

    Beragadt ez a téma a chatGPT-nek, és minden írónak ilyen sztorit generál, vagy mia tosz?

  5. Mindenki visszavonult/aktív bérgyilkos, ügynök, kém stb…

    Ezek az új szuperhős filmek, egy kaptafa.

  6. “Szóval még egy darabig csinálni fogja”

    csak pár éve azt mondta végzett velük, szerintem páran ezen akadnak ki. Bár ez pont jobbnak tűnik.

  7. Ez nem tipikus pakolós filmnek tűnik, tetszetős. Bejön a vidéki táj, és az is, hogy mikor játszódik.

  8. Ez a Liam neeson annyira elaprózta magát a szarabbnál szarabb akció filmjeivel hogy engem már hosszú évek óta nem érdekel egy Liam film sem. Még mindig az elrabolva sikerét próbálja meglovagolni de nem nagyon jön össze neki.

  9. camelkilla: ez jó duma, és de legalább őszinte (vagy nem:) – btw nagy valószinűséggel hasonló okok vezérelnek egy rakás régi bazi nagy ikont (Gibson, Cage, Willis, Freeman etc.), hogy futószalagon gyártsák a középszernél is gyatrább agyrémeket. (Stathamet azért nem írnám, mert ő gyakorlatilag világéletében ugyanazt a szintet hozta, szállította.. :)

    engem egyébként ez most nem hozott lázba, pedig pont nincs bajom Neeson pakolós univerzumával..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.