12 hozzászólás a “Tényleg Pedro Pascal jön az MCU-ba” bejegyzéshez

  1. a régi cast Ioan Gruffudd-al tökéletesen megállná a helyét most is, csak a fáklyás kellene cserélni…

  2. Én bírom Pascal-t tényleg, s valószínűleg az alakításával nem lesz gond. De kinézetre ő rohadtul nem Reed Richards. És azért a színésznek valamelyest hasonlítania kellene a karakterhez. Persze megcsinálják a haját majd, meg smink, meg minden szir szar, de ő szerintem akkor sem ez a karakter. :/

  3. A legnagyobb baj itt az, hogy a pletykák szerint ez a Reed Richards egy igazi tapló segg lesz, a jelenlegi hollywoodi woke toposz szerinti rosszfej fehér férfi, akit alaposan helyrerak majd az erős neje meg ellenfélnek női silver surfert kap majd… Remélem ez így pletyka is marad.

  4. Nem idős már a szerepre? Csak 2 évvel fiatalabb, mint Ioan Gruffudd. Közel 20 évvel lesz idősebb, mint Gruffudd a 2005-ös filmben.

  5. Nem tudom mennyit ajálnottak neki abból a várhatóan gondolom 300 milliós gyártási költségből, de remélem okos volt és magas árat mondott nekik, merthogy ebből az egészből semmi jó, maradandó, mellveregetős nem fog kisülni azt már most borítékolhatjuk lassan. Bele-belenéztem végigpörgetve Disney+on The Marvelsbe…atyaúristen…erre még azt sem mondhatja a Brie Larson mint amit egy pornós szokott, hogy “fiatal voltam és kellett a pénz”, de ezt majd Pedro se mondhatja az ő korában basszus…szörnyű az irány és őszintén nem hiszem, hogy ez a helyzet megmenthető, max csak egy kicsit a Deadpool 3-al, az is anyagilag, nem történetileg…na mindegy, remélem Pedronak megéri, őt alapjaiban bírom.

  6. Bírom a fickót, jó színész is, de szerintem is rossz casting. Nem is passzol és idős is a szerepre. Most hozzák be a karaktert és 50 lesz mire moziba kerül a film.
    Krasinski csak 4 évvel fiatalabb, de ő elég kölyök képű simán letagadhat pár évet.

  7. Nem írtam hogy őt akarnám – bár szimpatikusabb megoldás volt -, csak mint nyilvánvalót felhoztam.

  8. Az a bajom, hogy “elhasználódott” az arca. Ez talán kicsit suta megfogalmazás, de annyira tolják előre, hogy kezd túl sok lenni belőle. StarWars előszereplős film, amihez jön az MCU. Értem én, hogy ismert sztárokat kell leigazolni, de új arcok is jöhetnének is néha.

  9. hány dologban is játszott? a Rock két év alatt többet tesz le az asztalra, mint Pedro 5-10 alatt, de “elhasználódott” :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.