Late Night With the Devil-előzetes

A Shudder horrorja, gondolom screamhu már dörzsöli a kezét. Cameron és Colin Cairnes (100 Bloody Acres, Scare Campaign) rendezte David Dastmalchian főszereplésével,

Egy élő éjszakai talkshow vendége lesz az ördög, és most mi is láthatjuk mi zajlott le azon az éjszakán, hiszen előkerült a felvétel.

4 hozzászólás a “Late Night With the Devil-előzetes” bejegyzéshez

  1. A leírás alapján nagyon megörültem, azt gondoltam egy feszült kamaradráma lesz belőle, ahol a shwoman és az ördög filozofál, de a trailer kiábrándított ebből.

  2. Aki a kultikus Ghostwatchot ismeri (sajnos én csak utólag tudtam pótolni, irigylem azokat akik anno nulla infoval átélték) tudja mire számíthat. Én várom nagyon, de annyiból már minusszal indul hogy itt mi nézők tudjuk, hogy ez játék, abból is egy korábbi kor rekreálása, így veszít egy réteget az egész. Dastmalchian viszong kitűnő ksrakterszínész, úgyhogy remélhetőleg kihoztak valami izgalmasat a koncepcióból.

  3. A leírás alapján én is a filozófiai szálat vártam, kb. úgy, mint egy Between two ferns epizódban, de elképzelhető, hogy benne van, csak a trailer vágók próbálták izgalmasabbra (kommerszebbre) szerkeszteni a teaser-t

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.