A Kingdom of the Planet of the Apes új előzetese

A majomkirályság vezetője elakar kapni egy különleges embert, azt aki megdöntheti az uralmát esetleg. A ruha alapján egy időutazó embert? Mármint az üldözött lány láthatóan nem a tipikus szakadt cuccban menekül.

Hivatalosan a történet több generációval Caesar uralkodása után játszódik, amikor a majmok az uralkodó faj, és az emberek végképp a sötétségbe lettek száműzve. Egy új hatalomvágyó majom birodalmat épít magának, és egy fiatal majom pedig megkérdőjelez mindent, ami a múltról tud, és ezzel a majmok és emberek jövőjét is meghatározza.

15 hozzászólás a “A Kingdom of the Planet of the Apes új előzetese” bejegyzéshez

  1. Feleslegesnek tartottam az új filmet, mert az előzmény trilógia nagyszerűen kapcsolódott az eredeti filmhez.
    Viszont az első trailer, meg ez elég ígéretesnek tűnik.

  2. Szinte ugyan az a mondanivalója, mint az előzőeknek, de így is moziban fogom megnézni, még mindig baromira jól néz ki.

  3. Most esett le közben, hogy human mire gondol időutazás kapcsán, azt hittem csak vicceltél, de este nem tűnt fel hogy a csaj modernebb ruhákban van és falfehér. Ha nem is időutazó, lehet hogy egy másik bolygóról jött? Nem volt valami olyasmi a régi filmekben, hogy az emberek leléptek egy másik bolygóra? Már nagyon régen láttam az eredeti filmeket.

  4. de hát ott van

    “Mármint az üldözött lány láthatóan nem a tipikus szakadt cuccban menekül.”

  5. Az egyik legjobb trilógia volt az elmúlt években, nem is értettem soha miért nem volt nagyobb hájp körülötte.

    Mindenesetre ez kicsit olyan, mintha az eredeti(régi) első részt vették volna elő, kicsit újragondolva. Ez nem feltétlenül baj, ha tartja az eddigi szintet.

  6. a Mark Wahlberges változatban is időutazó volt, az eredeti könyvben is űrhajósok érkeznek a majombolygóra, a klasszikus filmben is az az alapsztori. nem lenne meglepő itt is valami hasonló, végül is eddig az előzményeket láttuk.

    ez lesz az első új-új Majmok bolygója remake végül is.

  7. Oyyyy banyeg :D Ez a trailer nagyon “átjött” :D Nem tudom kinek mi a baja ezzel a sztorival, de én “végtelen” mennyiségű filmet meg bírnék nézni ebből :D Mondjuk nekem a mai napig a Kedves Ellenségem című sci-fi a kedvencem. Oké, hogy nem a majmok bolygójára hajaz, de ettől függetlenül abból is megnéznék már egy minőségi remake-et :)

  8. Engem is meglepett hogy ez ilyen jónak tűnik. Nem világot megváltónak, a trailer alapján látszik, hogy a kliséket nem kerüli el, de úgy tűnik, pöpecül össze van rakva, és új lendületet adhat a franchise-nak.

  9. Szöget ütött a fejembe a poszt és az új trailer is, mert meg mertem volna esküdni rá, hogy a teaserben Freya Allan még ilyen klasszik ősasszony szerelésben menekült, de aztán megnézve ismét azt a videót láttam, hogy nagyon trükkösen olyan snitteket válogattak csak be ott, amiben nem látszódott, hogy mit is visel pontosan.

    Itt valóban valami furmányság lesz, én több alternatívát is el tudok képzelni… :)

    A.) A hölgy a 2011-es első reboot epizódban futtában látott Icarus legénységének a tagja, és a 68′-as eredeti filmet megfordítva (ahol Stewart, az egyetlen nő, már a sztázisban meghalt) ezúttal ő az egyetlen túlélője a missziónak. A nagy csavar meg az lesz a filmben, amikor ő süti el a főgenyónak a klasszikus “Vedd le rólam a piszkos mancsodat, koszos majom!” beszólást. :D

    B.) A reboot univerzumban is létezik a “Tiltott zóna” fogalma, a lány pedig azon túl, egy értelmes(ebb) emberi kolóniából származik. Az előző részben ugye plot point volt az, hogy az emberiség az elbutító ALZ-vírus elől a fagyos északra húzódott vissza, szóval lehet hogy a Northern Army maradékának a leszármazottja.

    C.) Volt a teaserben egy jelenet, ahol valami földalatti helyen a mélybe ledobnak egy fáklyát. El tudom képzelni, hogy az valami régi óvóhely lehet, ahol anno még az ALZ vírus ellenszerét kutatták (erre szintén volt említés az előző részből), és valakik valamikor sikerrel jártak, a lány pedig az első ígéretesnek tűnő tesztalany.

    Igazából én mind a hármat ötletes alternatívának tartanám – az első a 68′-as eredeti film érdekes megfordítása lenne, a második illeszkedne az előző részben felvetett plot pointokhoz, a harmadik meg kb. a 2011-es reboot nyitórész inverze lehetne. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.