Feltűnt Deadpool & Wolverine

Nyilván tökéletes időpont a Super Bowl, hogy villantsák az immáron Disney-s Deadpool 3 első előzetesét.

Wade-et a TVA rángatja valami igazi hőst kívánó kalandba, ahol találkozik majd Deadpoollal is. A trailer meg villantja a vért, a kiszólást az MCU-ra és a többit. Vajon bejön?

human
írta
2024. 02. 12. 03:23
megjelenés
23
hozzászolás


23 hozzászólás a “Feltűnt Deadpool & Wolverine” bejegyzéshez

  1. Az elején az a Dieter Bohlen paróka nagyon kész, de amúgy király előzetes,nem árul el sokat, és látszik hogy hű az eddigi Deadpool filmekhez. Az év legvárósabb filmje.

  2. hát ez a trailer eléggé Shaw Levy-s lett :)

    vannak a Sony-s előzetesek a túl sok puskaporral meg van ez a rózsapatron másik véglet. Wolverine-t rejtegetni pl eskü nem értem miért nagy ötlet, több platformon hivatalosan is felfedték már, együtt jelentették be anno instan is, hogy visszatér, de hát ők tudják.

  3. Az egyedüli Marvel film, amit kicseszettül várok!! Azt mondják, hogy a Deadpool mentheti meg a Marvelt, amit nem gondolok, mert egy fecske nem csinál még nyarat, de hiszem, hogy egy szórakoztató mozi lesz, ROZSOMÁKKAL! Több előzetest biztos nem nézek róla!

  4. Zseniálisak a meta poénok benne: a romos Fox logó, a széttépett Secret Wars képregény, a Secret Invasionra mondott mi az a sz*r.

    az előzetes alapján jól reflektál a Disney – Marvel válságára.

  5. you had my curiosity. satöbbi, satöbbi.

    annyira gagyinak tartottam a második részt, hogy ezzel nem is igazán foglalkoztam, szóval most eléggé meglepett ez a stílus. meg a TVA. az egész Marveles körítés. oké, hát ez jöhet.

  6. Baromi szórakoztatónak néz ki és tutira nézős lesz, de…
    Hogy a fenébe lehet egy ilyen film egy “fázis” része/indítója? Hogy a bánatba illeszkedik ez be a többi Marvel film közé ezen be- és kiszólásokkal? Ez a karakter meg az egész a többinek a paródiája szerintem, főleg ezen Fox/Disney/Képregény/stb “való világ” említésekkel. Kis túlzással olyan mintha a Scary Movie filmek részei lennének a Sikoly univerzumnak vagy az Űrgolyhók a Star Warsnak.😅 Ne értsetek félre, nekem ez éppen ezért tetszik és tutira megnézem, de nem értem, hogy ez után meg az új, addigra háromszor újraforgatott, komolykodó Captain America jön??? Nem igazán értem na😀

  7. Azért Pyro is beköszönt az előzetesben egy pillanatra és az X2-3-ból játssza megint a színész. Szerintem jó hogy Wolverine-t még nem fedték fel annyira. Az előzetes nekem nagyon tetszett, Reynolds zseniális ebben a szerepben. De itt ilyen cameo dömping lesz ám, még annyi régi arc fel fog tűnni, hogy csak na. Thing is a régi F4-ből.

  8. 3. gore
    tippre, abban a jelenetben az egy másik Wolverine lesz, nem a Jackmanes, más gondolatom nincs : D

  9. Kommenteket látva a kisebbséget erősítem most, de nekem ez nagyon távol áll az első de még a második résztől is.

    Az itt látottak alapján még a kiutalós poénok sem ütnek, hanem kizsigerelt corporate érzése van. Az akció jelenet is teljesen tömeg MCU, lehetne bármely korábbi filmből és elvesztette az egyéniségét itt

    Cameo dömping határozottan lesz, de csak azzal már ez a film sem tudná felhúzni a bevételeket.

    Tudom, egy rövid teaser ez, szeretnék optimista lenni én is, csak kiváncsi vagyok a véleményetekre

  10. Az egyetlen Marvel film ami még lázba tud hozni. Ennyi év és renegeteg Wolverine film után végre lesz Patch is. Ideje volt. Látszik, hogy a készítők ismerik a képregényeket. A “Marvel Jézusnál” jó hangosan felröhögtem.🤣 De az a durva hogy még igaz is lehet elnézve a többi filmet.

    Amúgy nem semmi hogy a TVA-s csókának behozták a Successionből Matthew Macfadyent. Nem nagyon olvastam híreket szóval engem ez meglepett.

  11. “Cameo dömping határozottan lesz, de csak azzal már ez a film sem tudná felhúzni a bevételeket.”

    ne becsüld le a No Way Home hatást

  12. @Tacsko
    Mar el is felejtettem hogy D. Radcliffe is castingolva lett. Ha bevalna a tipped, utana akarki johet, legjobb Cameo lenne valaha! :DDD. Egy kicsit felek hogy az egesz film egy hatalmas nagy Deadpool2
    “Gyerek láb” jelenet benasag lesz( Szamomra az az egesz jelenet, foleg ahogy T.J Miller/Cserkész ontja magabol a szarabbnal szarabb beszolasokat.) De ne legyen igazam. A Marvel Jesus-on jot mosolyogtam! :)

  13. valjuk be hogy ez eggyenlőnre annyira szar és semmilyen, hogy jó kategória :D
    kb senki el sem tudja képzelni hogy mennyi kapocs és kötődés lesz a bosszúállókhoz és stb stb … szerintem kb ezzel akarják behozni majd az X-meneket.

  14. az a bajom, hogy ezen is érződik a tipikus marvel stílus és hát emiatt nem vagyok túlzottan optimista. a deadpool filmek a legjobb fox cuccok az új xmen érából erre ez is ilyen hatású.. meh

  15. “10. Zolsan
    Hogy a bánatba illeszkedik ez be a többi Marvel film közé ezen be- és kiszólásokkal? Ez a karakter meg az egész a többinek a paródiája szerintem, főleg ezen Fox/Disney/Képregény/stb “való világ” említésekkel.”

    Deadpool egyik képessége, hogy áttöri a negyedik falat (tehát simán kiszólhat az olvasóhoz).

    Hogy illik bele a kiszólásokkal:
    A deadpool-os képregények/deadpoolképregény-beli marvel univerzum pedig igazából Wade lebomló-újra felépülő agyának a “következményei”.
    Mi, mint néző azt látjuk, amit deadpool lát/tesz/mond (mert őt követjük) de ezekből nem biztos, hogy a többi karakternek minden valóságos.

  16. 21. Citrom

    És a Thor 4 is Korg szemszögéből volt elmesélve, azért lett ilyen infantilis, csak ezt sokan nem fogták fel.
    Lehet, hogy totál véres/horror volt igazából, csakhát a mesélő ilyenné tette.

  17. 22. Kraye

    Arról nem tehetek, hogy nem érted, hogy maga a karakter képessége miatt tud “megbízhatatlan mesélő” lenni.
    Ennyi erővel a hsz-ed is vicces igazából, csak a mesélő miatt nem nevet senki.

    (Bocs, csak az indokolatlan cinikuskodás annyira nem illik ehhez a fórumhoz..)

    Abban viszont igazad van, hogy a Thor 4. az egyik legrosszabb képregényfilm volt ever.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.