Twisters-előzetes

Így kell a katasztrófafilmek rajongóinak berobbantani a Twister “folytatását”. A kocsikat felismerni! A főszerepben Daisy Edgar-Jones és Glen Powell.

Egy még iskolás éveiben borzasztó tornádó katasztrófán átesett nő békés életét megzavarja barátja, aki visszacsábítja a terepre, hogy egy korszakalkotó új tornádó-követő rendszert teszteljenek. Eközben találkoznak a közösségi médián tornádóvadászattal arató csávóval.

human
írta
2024. 02. 12. 03:21
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Twisters-előzetes” bejegyzéshez

  1. Nagy kedvenc volt az első, rengetegszer megnéztem gyerekként.
    Moziban is sikerült megnézni, hatalmas élmény volt.
    Így elsőre korrektnek tűnik trailer alapján a Twisters, meglátjuk.

  2. Glen Powell és Daisy Edgar Jones miatt várós, az eredetit is birtam, szerintem ez is fun lesz.

  3. a rendes Twister az egyik kedvenc filmem, kb. évente újra nézem.

    ez nem tudom mi, de ahhoz annyi köze van, hogy ebben is vihar és emberek vannak. nulla hangulat, nulla karakterek, nulla borzongás. bleh.

  4. Az első részt volt szerencsém gyerekként moziban látni, óriási élmény volt amire máig szívesen visszaemlékszem. Megelőzte a korát a forradalmi vizuális effektusaival és a spilebrgi feszültségteremtésével, kitűnő hangkeveréseivel. Viszont a mai fiatalok már mindent láttak, és nem biztos hogy néhány CGI forgószélre rohanni fognak a moziba, A folytatásnak 20 éve kikellett volna jönnie. 10 éve is volt már egy vérgagyi tornádós film (vihar magja), az szépen földbe döngölte a tematikát.

  5. LA: sztem vedd le azt a nosztalgia szemüveget. inkább úgy mondanám, hogy az eredeti effektjeinek több a bája, de én is elfogult vagyok, hiszen porbafingóként láttam.

  6. Mivel Paxton nyomába senki sem ér, kár is hasonlítgatni.:D

    Engem egyelőre csak a dobolás zavar a trailerben. Kíváncsi vagyok amúgy, hogy Powellnek mennyire megy a szereplés ripacskodás nélkül is..Mavericket nemrég néztük újra és ott iszonyat túltolta az elején..de az esélyt akkor is meg kell adni mindenkinek.

    Biztos meg fogom nézni, noha nem tudom, mi szükség volt rá, az elsőnél még viharvadász akartam lenni…ah gondtalan gyerekkor..

  7. Én 16 évesen láttam moziban, az állam leesett a látványtól.
    Hatalmas élmény volt. Jan De Bont nagyon ért a feszültség teremtéshez, és az akcióhoz. Ő rendezte a féktelenül filmet is.
    A mostani rendező nem tudom mennyire fogja hozni feelinget. Eddig nem nagyon voltak blockbuster filmjei, Minari a legismertebb filmje. Meg jó lett volna ha megint az ILM csinálja az effekteket

  8. human: semmivel nem jobbak az effektek, mint 28 éve… szerintem a fizika még kevésbé hihető is. Ami azért is szomorú, mert bizony…
    Outcast: ismét az ILM csinálta az effekteket!
    (de nem fikázom őket előre, lehet, hogy csak a trailer gagyi még, a filmben már minden fasza lesz…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.