Wicked: Part One-előzetes

A kritikailag elismert Broadway musicalből merít, ami persze csak egyike a sok adaptációnak. Tulajdonképpen a The Wizard of Oz-film előzménye, vagyis a boszorkáké. Benne két barát Eljaba és Glida, akik külön utakon járva nem tudják fenntartani kapcsolatukat. Azért Dorothy érkezése is benne lesz valamilyen módon.

Újabb musical ez rejtegető előzetessel, ami még ketté is lesz szedve a mozikban. Háááát. Pedig a főszerepben Cynthia Erivo és Ariana Grande.

human
írta
2024. 02. 12. 03:06
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Wicked: Part One-előzetes” bejegyzéshez

  1. Michelle Yeoh nagyon pörög, alig van film, sorozat amibe ne lenne benne :)
    Ariana Grande milyen szépen kifehéredett, biztos Michael Jacksontól tanulta :P

  2. Michelle Yeoh konkrétan az EGYETLEN, aki fel tudott mutatni valamit. Neki kellett volna legyen a zöld banyának. Cynthia Erivo remek színésznő de egyszerűen nevetséges ebben a szerepben. Ariana Grande meg csak énekelni tud, de legalább bevonz majd pár millió tini lányt.

    Végig azon agyaltam, hogy ez tuti nem egy Disney+ sorozat ahol She-Hulknak varázsereje lett? Valami borzalmas a látvány, mintha egy unikornis lehányta volna a képernyőmet.

  3. ganf… nehéz rasszistának lenni ha nem okos az ember. De a Kis hableány mindig ott lesz majd…
    pffff.

  4. @Kota Levente
    Nem az olasz szülőkről van szó, hanem valóban a bőrszínéről. A kislány ne volt ilyen hófehér ám.
    Nyugodtan lehet használni az internetet. Nem ganf kolléga az első és egyetlen aki Ariana Grande kifehéredésén élcelődik, hanem a trailer óta kb ez trendel.
    Nyisd meg az instát és a többit. Csekkold milyen volt a csaj a Disney-s években például.
    Az pedig nem rasszizmus, ha valaki szóvá teszi, hogy egy személy az évek során hol bebarnul, hol kifehéredik, hanem jogos észrevétel.

  5. Cynthia Erivo óriásiakat tud énekelni, imádom, de ettől még ez az előzetes nem győzött meg és továbbra sem tudtam megszeretni a musicaleket.. fakereszt és balra el vagy mi.. kár.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.