Fantastic Four megerősítve, jövőre jön

A The Fantastic Four csúszik kicsit, így csak 2025 júliusának végén érkezik, de megerősítették a szereplőgárdát: Pedro Pascal (Mr. Fantastic), Vanessa Kirby (Láthatatlan), Ebon Moss-Bachrach (Dolog), Joseph Quinn (Fáklya)

Az eddigi májusi időpontjára viszont beslisszan a Thunderbolts a helyére, hogy ne maradjunk MCU nélkül. Bár a 2024 Marvel filmek nélküli, kivéve a Deadpool, de a “visszaveszünk a dömpingből – Bob Iger” nem annyira igaz, hiszen így 7 hónap alatt 3 MCU-film lesz jövőre, mivel még a Captain America is érkezik februárban…

Az új F4 karakterei ezen a Valentin napi képen.

16 hozzászólás a “Fantastic Four megerősítve, jövőre jön” bejegyzéshez

  1. Pascalt kedvelem, de nehéz egyelőre elképzelnem a szerepben..plusz Kirby és közötte kiváncsi vagyok mennyire megy majd a kémia…de lepjenek meg :) A többiek teljesen jók szerintem, Pedro meg majd meggyőz :))

  2. Pascalnak a Dolog szerepe kellett volna, a Disneynek való távmunka/szinkron már jól megy neki a Mandalorian óta…a casting többi része egyébként bejön, de akkor is rossz előérzetem van így harmadjára nekifutni ennek, mikor már kétszer nagyon csúnyán elhasaltak ezen szuperhősök, és a Marvel se éppen felszállóágban van. Na meg ha már multiverzum, akkor visszahozhatták volna az eredeti csapatot, Chris Evanst mint Fáklyát…de azt se bánom ha ezekből kerül majd a harmadik Amerika Kapitány miután ez bukik, úgyis csak akkor nézek meg újra egy Marvel filmet ha egységesen 80% fölé kúszik a kritikai és közönség értékelésekben is, remélem kellemesen lepnek majd meg, mert jelenleg szkeptikus vagyok.
    Ps: Thunderboltsban maradtak még színészek?
    Ezek a bemutatódátumok csak nekem tünnek túl közelinek ahhoz, hogy minőségre számítsak vagy ezeknél a filmeknél már eleve nem számolunk azzal a tényezővel?

  3. A castinggal nincs semmi gond, engem inkább az zavar, hogy elvileg 1963-ban fog játszódni. Legalábbis a poszter erre utal. Előre félek hogy hozzák be őket a jelenbe. Megint lesz egy felesleges időugrás vagy multiverzum kavarás ahelyett hogy csak bedobnák őket a jelenbe. Vagy és ez a valószínűbb, hogy a Reedék két gyerekét akarják majd később behozni a jelenbe.

    Nagyon szeretem az F4-et de nem tud lázba hozni már a Marvel.

  4. Alapvetően jó a casting, csak Pedro lóg ki a sorból. Én bírom őt nagyon, alakításával sem lesz gond, de ő akkor sem Reed, de ezt már sokszor leírtam, úgyhogy részletesen már nem mennék bele. Meglátjuk. Szerintem a film rendben lesz, észbe kaptak a Marvelnél, hogy ez így nem oké, ami eddig volt Endgame óta. Ha még castingolják Cillian Murphy-t Doom-nak, akkor nagyon fogok mosolyogni.

  5. szerintem meg remenytelen, az MCU-nak annyi,
    rauntunk, hozzaszoktunk.

    nem tudnak tullepni onmagukon, nem fognak tudni szintet ugrani. ujra kellene epitkezni, de nincs alazat hozza.

  6. Zolsan, miből gondolod, hogy Chris Evans vagy a többiek nem lesznek benne? Még el se kezdték forgatni a filmet, még simán benne lehet ő is, vállalhat egy cameo-t. Még azt se tudjuk, hogy a nyári Deadpool filmben kik fognak vendégszerepelni, nemhogy az új F4 filmben.

  7. Ez a kép jópofa, a filmről már ezt kevésbé tudom elképzelni. Nem szólom le előre, de nem látom benne azt a nagy lehetőséget, aminek szánják. Vicces lesz, ha majd a 2005-ös filmet elkezdik majd felpontozni.

  8. Hacsak nem egy évek óta muzsikáló csapat lesz itt, hanem újabb reboot, akkor Pascal nagyon túlkoros a szerephez, de igazából már Kirby és Moss-Bachrach is túlkorosak.
    A Miles Teller-es filmnél rosszabbat mondjuk nehéz lenne szállítani, tehát nincs magasan a léc, de szerintem ez a projekt is a földbe fog állni. Nem tudom , három film után mit akarnak még ezzel a csapattal eladni, mikor az első kettő is csak nagyjából tisztességes iparoamunka volt, és a maximum, abból ebből kijön.

  9. Egyáltalán nem érzem a castingot főleg Pascalét, de imádom a Thing képregényes kinézetét és a 60as évek stílust. Nem tudom ugyan, hogy akarják majd megmagyarázni, hogy már Captain Marvel előtt is voltak szuperhősök ezt még hányszor akarják retconnolni.
    Végülis csak legyen jó

  10. @ Hádész

    Ha jól emlékszem a Kapitány első részében volt is egy easter egg – human torch ruha a Stark expon :)))).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.