Kecsap: Smile 2, Ballistic, Frankenstein, Romantic Comedy, Sugar Bandits, Batso, M3GAN 2.0, Deep Water, Karate Kid, Featherwood, Love Child, Masters of the Universe, Greenland 2, Strawweight, Amo Saddam, Oh Canada

A Ballistic akció-thriller főszereplői Lena Headey & Amybeth McNulty lesznek. Egy lőszergyárnak dolgozó anyáról, akinek a fia meghal Afganisztánban, és teljesen elveszti az eszét, a bosszúnak adja az életét, miután megtudja, hogy abból a gyárból jött a golyó, ahol dolgozik.

Az MMA harcos Strawweight főszereplői Lupita Nyong’o és Chloë Grace Moretz lesznek. Az előbbi egy visszavonult bajnok, aki újra akarja indítani a karrierjét, a másik pedig egy fiatal, aki most akar kitörni. Természetesen egymást kell legyőzzék. A harcokért Rose Namajunas lesz felelős a filmben.

Paul Schrader új filmje az Oh, Canada, és itt vannak az első képek belőle. Egy öregedő dokufilmesről, aki a karrierjére tekint vissza a volt tanítványa által készített interjúban.

Az American Born Chinese sorozatban feltűnt Ben Wang lesz az új Karate Kid.

Az Amo Saddam lesz Johan Renck (Chernobyl) új rendezése, és Saddam Hussein utolsó hónapjairól szól. A diktátorra vigyázó amerikai katonát Barry Keoghan alakítja.

Christian Bale is jön a Maggie Gyllenhaal által rendezendő Frankenstein filmbe.

 Dylan Gelula, Raúl Castillo & Miles Gutierrez is benne lesznek a Smile 2-ben.

Scarlett Johansson lesz a Featherwood-ban, ami egy igaz történetet feldolgozó thriller. Egy heroin függő nőről, aki 6 éven át segített az FBI-nak abban, hogy a neo-náci Aryan Brotherhood of Texast lekapcsolják.

Curtis Sittenfeld regényét, a Romantic Comedy-t majd Reese Witherspoon producerkedésével csinálják, hiszen hozzá kerültek a jogok. Egy éjszakai szkeccsshowba író nőről szól, aki sok csalódás után már nem is keresi a szerelmet, és kényelmes élete van barátokkal, alkalmi kalandokkal, sőt, még viccet is űz abból, hogy csúnya férfi néha összejön szép nővel, de ez fordítva nem történik meg. Egészen addig, amíg a show egyik popsztár pasi vendégével nem kezd szikrázni a levegő. na de ez a való élet, nincs esély ilyesmire…

Will Smith lesz a Sugar Bandits thrillerben, aminek jelenleg nincs rendezője mivel Joe Carnahan lelépett, de a sztárral és forgatókönyvvel már házalnak. Egy volt különleges egyéséges katona csatlakozik ahhoz az önbíráskodó csapathoz, akik Boston drogüzleteit akarják felszámolni.

A Batso életrajzi filmbe Ethan Hawke, Daniel Radcliffe & Jessica Biel érkezett. Az El Capitan utat a 70-es években megmászó duóról szól, akik közül az egyik túl öregnek tartotta magát rá, a másik pedig ki akart törni a 9-től-5-ig életéből.

A M3GAN 2.0 2025 januárról egészen május 16-ra csúszott. Vagyis hát pontosabb megfogalmazás a “csúszás” helyett, hogy áttették a blockbuster időszakba.

A Deep Water túlélő thrillerben Aaron Eckhart & Ben Kingsley ropja. Egy nemzetközi repülőúton kényszerleszállást hajt végre a gép, méghozzá cápákkal teli vizeken.

Todd Solondz új sötét komédiája lesz a Love Child, amiben Elizabeth Olsen és Charles Melton szerepel majd. Egy szeretet nélküli házasságban élő nőről és 11 éves fiáról. Utóbbi elhatározza, hogy megszabadul apjától, és így anyja összejöhetne Easy-vel, a jóképű csavargóval, aki feltűnt az életükben.

A Masters of the Universe film rendezésére Travis Knight (Bumblebee) a kiszemelt. Valahogy nem űropera lenne, hanem valami tinikkel a Földön lenne a története. Nincs konkrétum még, az igazi dühöngést tartsátok meg oda.

Áprilisban forog elvileg a Greenland 2, amiben Gerard Butler és Morena Baccarin visszatér?

Videónak Bruno Dumont új rendezése, ami WTF:

Ez sem kapott posztot:

5 hozzászólás a “Kecsap: Smile 2, Ballistic, Frankenstein, Romantic Comedy, Sugar Bandits, Batso, M3GAN 2.0, Deep Water, Karate Kid, Featherwood, Love Child, Masters of the Universe, Greenland 2, Strawweight, Amo Saddam, Oh Canada” bejegyzéshez

  1. Ez a Lena Heady film elég batár nagy baromságnak hangzik így. Miért nem magán áll bosszút akkor már? :D

  2. Ez a The Empire, valami nagyon bolond egy film lesz, valaki rendesen kényszerleszállt a drogmezőre :D

  3. “Valahogy nem űropera lenne, hanem valami tinikkel a Földön lenne a története.” Lol, az előző adaptációnak is hogy bejött ez.

  4. “nem űropera lenne, hanem valami tinikkel a Földön lenne a története”
    Pfff….még a letöltést sem éri meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.