4 Beastles film jöhet Sam Mendestől

Bár a bemutatónál 2027-ről van szó, így ki tudja mi a fene lesz ebből, de mai WTF hír, hogy Sam Mendes (Skyfall, American Beauty) mind a 4 Beatles tagról külön-külön filmet rendez, avagy kiemelve közülük egyet-egyet, több oldalról mutatja be a srácok történetét.

Ez az első alkalom, hogy feldolgozható az életük, méghozzá a zene jogokat is megkapva.

I’m honored to be telling the story of the greatest rock band of all time, and excited to challenge the notion of what constitutes a trip to the movies

Sam Mendes

(Lassan minisorozatokra járunk moziba? Mert ez elsőre annak hangzik…)

6 hozzászólás a “4 Beastles film jöhet Sam Mendestől” bejegyzéshez

  1. Aztán mikor már negyedszerre nézed ugyan azt a koncert jelenetet csak máshol van a kamera. Akkor lesz elég…

  2. Szerintem kész ötlettel ment oda a rendező és a studió. A Sony lenyilatkozta, hogy a bemutatási üteme a filmeknek innovatív lesz és majd később hozzák ezt nyílvánosságra, hogy mit értenek ez alatt. Ez baromi érdekes és jó lehet így. Egyáltalán nem biztos, hogy ugyanazon történéseket nézzük majd 4 szemszögből. Például az ami az egyiküknek egy különleges koncert volt lehet a másik háromnak csak egy átlagos koncert volt a sokból, így négyük közül csak egynél mutatják adott koncertet, vagy ugyanazon koncerten más és más számokat adnak elő mind a négy filmben (ez most csak egy példa a harmadik hozzászólónak). De a magánéletüket is teljesen belekeverve meg az egész történetüket egyénenként és együtt is egy nagyon különleges dolgot láthatunk majd ha egy jó forgatókönyve van az egésznek. A rendező meg nem rossz erre a feladatra, sőt. Egy tökéletes castinggal, forgatókönyvvel, az összes zenei repertoárjukkal ez baromi várós. Már látom ahogy a dalaik megint a slágerlisták élén lesznek 2027-ben. Négy mozijegy árát bezsebelni pedig adott évben 4 olyan filmmel, ami tulajdonképpen a 4 alkot egy egészet…a világ valaha élt legnépszerűbb, máig népszerű zenekaráról. Ha közvetlen egymás után játszák majd le a részeket, akkor pedig a mozi lehet az új Netflix😅😀 Nem tudom hogyan találták ezt ki, de ez újító az egyszer biztos és végre valami más.

  3. “Aztán mikor már negyedszerre nézed ugyan azt a koncert jelenetet csak máshol van a kamera. Akkor lesz elég…”

    szomorú, hogy Mendesből csak ennyit nézel ki:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.