Sting-előzetes: a plafont nézzétek

Egy havas New York-i éjszakán egy villámgyorsan növő pók terrorizálja egy ház lakóit. Practical effektek vannak ebben az Alien-re hasonlító filmben, ami kinn mozikba kerül.

Az űrből jön a lény, ha ezt eddig kihagytam.

human
írta
2024. 02. 20. 02:26
megjelenés
12
hozzászolás


12 hozzászólás a “Sting-előzetes: a plafont nézzétek” bejegyzéshez

  1. Mármint nem tűnik minőségi árunak.. Arachnophobia óta nem jött igazi pók film. Amin látszik is, hogy foglalkoztak vele.

  2. Volt kb 1 éve szóban egy Arachnophobia remake, folytatás Christopher Landon rendezés stb. James Wan producer.
    Aztán azóta semmi, nevetséges. Jön egy Sting féle szar. Lesz egyszer, mint a Lethal Weapon 5… Kb soha.

  3. @k1ssed pedig pont egy éve nyilatkozta, hogy kész a script és reméli, ez lesz a következő filmje. Mondjuk ’21-ben veserákot diagnosztizáltak nála, ami után volt egy sikeres műtéte, nem hinném, hogy emiatt nincs azóta róla semmi hír..

    van amúgy vmi francia pókborzalom is Vermin / Vermines igaz, hogy tavalyi de az előzetese csak most jött szembe..de én nem bírom a pókokat, kiborítanak már az előzetesek is..fuj

  4. látom a kommenteket és mintha nem jött volna át mindenkinek, hogy ez a trailer alapján inkább horror-vígjáték, mint keményvonalas, fotasós horror. akár még fun is lehet, csak nem bírom már a jumpscare dolgokat, szóval nálam kimarad :)

  5. Hát én végig vigyorogtam a trailert,ezt muszály lesz látnom pedig nagyon ritkán nézek horrort,meg amúgy is nagyon rég volt már pókos film a mozikban.

  6. Rohadtul félek a pókoktól…az Arachnophobia hatalmas kedvenc, ezt is, meg azt a francia filmet is meglesem, mert ebben a kategóriában nem sok készül. Ha már tele a gatya a nagy pókoktól, akkor hadd szóljon :)

  7. Az melyik film, ahol a pók megmérgez egy pohár narancslevet, majd ettől a delikvens elhalálozik?

  8. HBO max-on is van egy ezer éves píkos film (ha még fent van) én is véletlenül találtam anno. Ami nekem nagyon tetszett benne, hogy rengeteg madárpókot hazsnáltak fel a forgatáshoz. Meg az, hogy nem az a vége amire számítottam.
    Ha jól emlékszem brachypelma smithi-ket, amik az Indi-ben is szerepelnek. Ha hazamegyek megnézem a címét..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.