Borderlands-előzetes… végre?

A játékfeldolgozások ideje jön el tényleg? Ez most Eli Roth rendezése, és Cate Blanchett, Kevin Hart, Jack Black, Jamie Lee Curtis, na meg Ariana Greenblatt a főbb szereplői. Egy szedett-vedett csapat az univerzum leglepukkantabb bolygóján keres valami kincset. Legalábbis a trailerben ez van.

Most akkor Eli Roth úgy ült le, hogy egy Guardians of the Galaxy neki is menne? Ezek a zenék, ez a csapat, ez a sok szín. Eskü nem is néz ki rossznak.

human
írta
2024. 02. 21. 18:46
megjelenés
29
hozzászolás


29 hozzászólás a “Borderlands-előzetes… végre?” bejegyzéshez

  1. Nagyon hajaz a GotG-ra tényleg, de valahogy mégis érdekes. (Kicsit még a Rage 2 játék trailerei ugrottak be róla.)

  2. B@zd meg ez kajak jól néz ki :D.Bár láttunk már jól összerakott trailert aztán a film egy hulladék volt. Egyelőre kivárok de ez így ebben a formában jöhet.

  3. Szerintem holtversenyben van az Uncharted-del az évezred legnagyobb félrecastingolása versenyben. Siralmas. Mi ez a nyugdíjas találkozó ( Tiny Tina-t leszámítva ) ?

  4. Egész jónak tűnik, de még fel kell dolgoznia a belső szerveremnek, hogy Cate ehhez a filmhez adta a tehetségét. Még úgyis, hogy nem lógott ki a kedvcsinálóból és jól áll neki ez a vörös(?) haj.

  5. Eskü jól néz ki, két Oscar-díjas színésznővel, akik úgy néznek ki, mint akik élveztek ezen dolgozni. Ha az egész film fele ilyen fun lesz mint ez a 3 perc, akkor jó lesz, nekem bejön.

  6. “We have Guardians of the Galaxy at home…”

    De amúgy egész nézhetőnek tűnik, csak Kevin Hart ne lenne ott, még nem láttam fimben amiben ne lett volna egy iszonyatosan túljátszott pojáca.

  7. esküszöm ez a “látszik hogy a színészek élvezték a forgatást” a reinkarnálódott verziója a “van szíve” baromságnak pár évvel ezelőttről, a világomból ki lehet kergetni ezzel az “érvvel”, legutóbb az Argylle-nál tetszett különösen

  8. Ismerem a játékot, annak idején jó pár órát öltem a második részbe. Nagyon félrement a casting, nem jósolok sok jót ennek a filmnek.

  9. gore: szerintem ez nem baromság, és sok filmnél baromi észrevehető ha csak a pénzért vannak ott vagy a díjakért, és nem embereket szórakoztatni, amiről ennek az egész szakmának alapjaiban szólnia kéne. Egy vígjátékszerű filmnél pedig szerintem különösen fontos ez, jobbá teheti a filmet alapból, szórakoztatóbbá, hogy nem azt látom Cate Blanchett fején, hogy rohadtul unja és ő maga sem érti miért vállalta ezt el, hanem totál átadja magát a fun-nak. A “van szíve” megállapítással kapcsolatban ugyanez a véleményem dióhéjban. Ezektől függetlenül ez a film is lehet kaki a végén, de ezen előzetes után ezt kötve hiszem, árad belőle valami különlegesen jó hangulat, amilyet filmnél már régen tapasztaltam, talán a Guardians of the Galaxy filmeknél utoljára, de azokban is annyi drámázás is volt, hogy még azokban sem igazán. Az Argylle-nak pedig tizedennyire se volt fun a trailere, és a színészekről se az jött le, hogy élvezték, mondhattak bármit utána, ha elolvasták azon film forgatókönyvét, akkor alapból tudhatták, hogy abban semmi élvezet nem lesz se nekik, se a nézőknek majd, dehát pénzböl élnek ők is és valaki adott arra a valamire 200 milliót úgyyhogy úgy voltak vele mint én a munkámmal: fizetésnapon mindig jobban élvezem valamiért…

  10. Számomra is nagyon félrement a casting. De majd meglátjuk milyen lesz a film maga mert még jól is elsülhet. Jó példa, hogy Rejtő Jenő műveit se képesek jól filmre vinni mert egy teljesen más médiumra készült.

  11. Félrement castingról nem érdemes beszélni, én sem láttam az alapművet, és a nézők 99% még hasonlóképpen, így minket nem fog zavarni.

  12. Ahogy látom a kommentekből, akik játszottak a játékkal, azok fanyalognak (én is közéjük tartozom).
    Nem érzem a Borderlands hangulatot a trailerből. A kosztümök és helyszínek pedig élettelen műanyag érzésűek, nem egy koszos lepukkant bandita-bolygó hangulatát árasztják.

  13. jó én sosem voltam guardians fan, elnézegettem, de sose nyűgözött le.. viszont erről előbb ugrik be Charlize old guardja :D akár nagyon jó is lehetett volna, de könnyen felejthető, na haladjunk tovább – lesz valószínűleg a fenti műremek is

  14. Szeretne nagyon vicces lenni, de egyszerűen nem működik vmiert. Egyébként claptrap szinkronja simán lehetne az eredeti hangja, mivel a játékban is jellemzően így volt, max a tonus volt más.

    Amúgy Hiányzik belőle a “tipik borderlands grafika”.

  15. A harmadik részt, Tina Wonderlands-et és a Tales 2-őt leszámítva mindegyik Borderlands játékot végigtoltam, és élveztem. Itt valahogy nem ön át a hangulat, a castingot meg hagyjuk is.
    Viszont van benne valami kis funság, ha elhatárolódunk az alapanyagtól, és talán még élvezhető is lesz. Egyetlen egy dolog van, amiért már most el is temetem a filmet a fentiek ellenére: írta és rendezte: Eli Roth… e az ember még nézhető, élvezhető alkotást nem tett le az asztalra, talán a Green Inferno volt valamennyire nézhető. De ne legyen igazam és legyen egy szórakoztató gagyi sci-fi kaland, aminek nem sok köze van az alapanyaghoz :-)

  16. Mindenki a GotG-t emlegeti, de színes, elszállt adaptáció kategóriában volt nemrég egy D&D is – ha ez is lesz olyan jó, akkor ez már trend :)

    (mivel egyik alapjait sem ismerem, ezért tudom a filmeket önmagukban élvezni :P)

  17. de miért néniket tettek be ezekre a szerepekre, hát sehol nem találtak legalább 30-as színésznőket? egyébként amúgy sem adja, nagyon nem.

    szerintem mindent eltaláltak, amit le lehetett lesni (göncök, járművek, fegyverek, világ) de semmi nincs meg a játékok idióta és könnyed hangulatából. mesterkéltnek tűnik.

    nem hiszem el, hogy ezt mondom, de ennyi alapján még a bohóc Kevin Hart az egyedüli korrekt ebben a szerepben. kár, hogy nem olyan nagy dömper, mint a játékban.

    (végigtoltam az 1-2-3-at és pár kiegészítőt)

  18. Jamie Lee Curtis kirakott melle az wtf már.
    Nagyon nem adják el a dolgot amúgy se a színészek se a fullgreenscreen. Az ilyenek helyett a D&D-t kéne folytatni…

  19. Claptrap hangja nélkül nem ér semmit. Senki ne haragudjon rám, de minek keleltt jack blacket belerakni ennyire ikonikus szerepre ami a játék fanoknak ennyire legendás?

  20. ÁÁÁÁ öcsém. Marcus….Moxxi :D hát beszarok :D Remélem csak a trailer nem mutatja, de még benne lesz Torgue is. Ha így lesz, akkor tuti fel fogok visítani a moziban :D Engem az sem érdekelne, ha Conchita Wurst játszaná a főszerepet, akkor is megnézném, mert imádom a játékot. A világát, a karaktereket, a poénokat. Szerintem jó lesz ez a film még akkor is, ha szar lesz :D :D :D

  21. Rég láttam ilyen unalmas, erölködős trailert. Annyira érdektelen, hogy be sem fejeztem. Ultra cringe.

  22. És még merje bárki mondani, hogy nincs hétköznapi ageizmus! :D
    Ja, meg csodálkozzunk, ha 50 fölött egyre kevesebb színésznőt foglalkoztatnak és egyre kevesebb szerepet kapnak.
    30-as színésznőket minden szerepbe! Nehogymár 40-50 fölötti néniket kelljen néznünk filmekben! :D

  23. Endy, sajnos butaságokat beszélsz. a játékban Lilith kimondva késő 20 korai 30-as. na ha most van egy lánya, akkor legyen 30-40 között a filmben.

    ráadásul Cate Blanchett fejét annyira szarrá retusálták minden jelenetben, hogy olyan, mintha gumiból lenne az egész, pedig saját jogon egy gyönyörű, szuper színésznő. ez így nevetséges, ahogy van. gondolom úgy voltak vele, hogy ha már úgyis az egész film egy zsidzsiáj orgia lesz, hát ez is elfér.

    Jamie Lee Curtis ugyanez, biztos jó móka volt, meg jól tejelt a szerep (remélem legalább ennyi) de a végeredmény uuuh, ajajaj, nonono.

    és ebben az égegyadta világon semmi, azaz zéró nőgyűlölet vagy hasonló nincs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.