13 hozzászólás a “Egy hét” bejegyzéshez

  1. Az, hogy Butler-t ekkorában rakták a plakátra, míg Skarsgard-ot annyira kicsiben, pedig ha jól emlékszem a sztoriban a fontosságuk pont fordított, csak azt demonstrálja, hogy Butler most éppen mennyire felkapott.

  2. Igen nekem is ez tűt föl, túl kicsi a báró a képen a történetbeli jelentőségéhez képest. A kis Alia-t kerestem, de nem találtam az Imdb-n a szereplők listájában, remélem nem hagyta ki Villeneuve.

  3. jilliac: Egyelőre csak annyit tudunk, hogy felnőttként Anya Taylor-Joy fogja alakítani pár másodpercig.

  4. @Endymion: Butler marketingértéke többet ér a plakáton, mint a filmbeli szerepek reprezentálása. Villeneuve filmjei az egyszeri nézők körét nehezebben tudja bevonzani, így muszáj kihangsúlyozni Chalamet-t, Zendaya-t, Butler-t. Szerencsére ez a valós minőségre egyáltalán nincs hatással.
    Örülnék, ha hasonlóan sikeres lenne pénzügyileg is, mint amilyen kritikailag.

  5. @csakegysrac+jilliac: Én azt olvastam valahol, hogy Anya Taylor-Joy lesz Alia “voice-acting”-ja végig a filmben…

  6. ScreenX plakátról jutott eszembe: Vki már nézett filmet ilyen teremben ? Nekem elég gimmicknek tűnik a dolog, illetve ha jól tudom, a filmnek csak pár jelenete vetítődik ki a két oldalsó vászonra, ez vajon minden esetben így van ? Ezt első körben IMAX-ben nézem majd, de kíváncsi vok a ScreenX élményt mennyire adjátok.

  7. Alia-t direkt nem rakták rá, mert az a végén a poén. Viszont ha tényleg Anya TJ játsza az nem rossz választás, révén elég UFO feje van annak a csajnak :-)

  8. Mikor még jártam moziba, a a marvel kapitányt néztük meg X-ben. Hát… a legjobb a film előtti techdemo volt az egészben:) Magából a filmből vagy 20 perc, ha kint volt oldalt is, de lehet sokat mondok. Főként repülős, száguldozós részeknél használták, ott mókás, de amúgy nem nagy durranás a dolog, ne erőltesd ha nem muszáj :)

  9. Tudja vki hogy IMAXben milyen aspect ration lesz?
    Még mindig 2db 2K-s projektor van az aréna IMAXben?

  10. A 4dx élményre lennék kíváncsi…

    A film csúcspontján egy homokféreg lenyeli az egész termet (plázástul), a nézők pedig a parkolóban térnek magukhoz, egy 20%-os kuponnal a kezükben, amivel kedvezményesen megnézhetik sima 2dben az egészet újra, hogy lássák a végét is :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.