Kecsap: Lear Rex, Liarmouth, The Friend, The Smashing Machine, The Dead Zone, Superman, The Karate Kid, The Pickup, The 47 Night Stand, Moana 2

Az új Lear király adaptációban Al Pacino és Jessica Chastain várható. A cím Lear Rex, és Chastain lesz Goneril, míg a király Pacino.

20 év kihagyás után John Waters új filmje lesz a Liarmouth, amiben Aubrey Plaza tűnik fel. Egy mocskos történet szexről, bűnözésről, és diszfunkciós családról. Talán most készül is majd, mert másfél éve már hallottunk a projektről, de ezúttal főszereplő lett.

The Friend címmel jön Bill Murray & Naomi Watts kettőse egy dramedyben, amiben még szerepel Sarah Pidgeon Constance Wu, Ann Dowd, Noma Dumezweni. A rendezők Scott McGehee és David Siegel, és a történetben egy nő elveszti mentorát és legjobb barátját, akinek így a szintén gyászoló kutyájára is vigyáznia kell majd.

Joshua Jackson is benne lesz az új Karate Kidben.

Eva Longoria, Marshawn Lynch, Ismael Cruz Cordova, és Jack Kesy jön Eddie Murphy mellé a The Pickupba, ami egy heist komédia lesz a Prime Videonál.

Auli’i Cravalho megerősítette, hogy visszatér a Moana 2-be.

A The 47 Night Stand főszereplője Mila Kunis, az írója pedig Greg Malins (How I Met Your Mother), és egy friss és vicces bemutatása a mostani románcoknak, de a régi romantikus filmek stílusában.

Wendell Pierce lesz Perry White az új Superman filmben, avagy Clark Kent főnöke az újságnál.

Talán újra közös filmezik a Rock és Emily Blunt, méghozzá a The Smashing Machine-ban, ami Mark Kerr MMA bunyós életéről szól, Benny Safdie rendezésében.

A King által írt The Dead Zone új adaptáció elé néz. A Lionsgate szeretné tető alá hozni, de még nincs rendező.

Elhunyt Richard Lewis komikus, mostanában a Curb Your Enthusiasm, de szerepelt a Robin Hood: Men in Tights-ban is.

2 hozzászólás a “Kecsap: Lear Rex, Liarmouth, The Friend, The Smashing Machine, The Dead Zone, Superman, The Karate Kid, The Pickup, The 47 Night Stand, Moana 2” bejegyzéshez

  1. “Wendell Pierce lesz Perry White”

    Á, Fishburn után megint elsütik ezt a fehér nevű fekete casting dolgot, pedig így a sokadig feldolgozásban lehetett volna végre egy ázsia White.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.