The Strangers Chapter 1-előzetes

Trilógiában éled fel a Strangers, és korábban ezt lehetett tudni róla: az Alan R. Cohen & Alan Freedland által írt Chapter 1-ban egy fiatal nő új életet akar kezdeni a vőlegényével, és az utazásaik alatt egy az erdőben levő házat bérelnek, ahol feltűnik a rejtélyes banda, akik minden ok nélkül rájuk támadnak.

Ténylegesen pedig egy nő útja 3 részen át, avagy… egy minosorozat? Moziban?

9 hozzászólás a “The Strangers Chapter 1-előzetes” bejegyzéshez

  1. Most láttam a régit nemrég, az se egy nagy durranás, ez meg kb ugyanolyannak néz ki.

  2. A Horizon mellé itt a másik fizetős tévésorozat az idei évből. a teljes első évadért 3-szor kérik el a pénzt.

  3. “Most láttam a régit nemrég, az se egy nagy durranás, ez meg kb ugyanolyannak néz ki.”

    én nem értettem a felhajtást, de ez szerintem a műfajnak szól, ez a kínzáspornó sokak számára hatásos, másoknál pedig teljesen hatástalan, zavaró.

  4. Igen, 3 részes minisorozat moziban ugyanazon évben egy totálisan felejthető, ötlettelen, átlag alatti régebbi tucathorrorból, ugyanaz leforgatva kvázi újra (a trailer alapján).
    Ha már ennyire akarták ezt, akkor miért nem a gyilkosok szemszögéből mutatják be, hogy hogyan lettek ilyenek? Akár gyerekkoruktól kezdve és rájuk koncentrálva, a megtámadott párból/párokból annyit látva csak mint amennyit ők látnak…

  5. 2. Zolsan:

    “Ha már ennyire akarták ezt, akkor miért nem a gyilkosok szemszögéből mutatják be, hogy hogyan lettek ilyenek? Akár gyerekkoruktól kezdve és rájuk koncentrálva, a megtámadott párból/párokból annyit látva csak mint amennyit ők látnak…”

    Bro, szerinted 3 rész alatt, (imdb alapján ugyanazzal a csaj főszereplővel) nem fog ez valószínűleg kiderülni valamennyire?????
    Nem hiszem, hogy mind a három részben csak menekülne előlük…

  6. Trailer tagline jelez valamit, amit egyáltalán nem látunk egyetlen képkockányit sem a trailerben, ami egy az egyben kvázi úgy néz ki mint a régebbi film újraforgatva “nézzünk filmet rövidítve” stílusban, amikor ez állítólag nem remake és nem is reboot. És ha ebben a chapter 1-ben valóban semmi nem lesz, majd csak a 2-3. részben talán, akkor ehhez a részhez ez a trailer tagline egyszerűen hazugság. Az egész koncepciót nem értem, hogy miért kell ez a chapter 1 tulajdonképpen “újra” és hogy ugyanazon főszereplőnővel mi mondanivalójuk lesz még kb. min. 3 óraban, hacsak nem ő válik az egyik gyilkossá közülük és akkor betekintést nyerhetünk abba amit fentebb írtam…

  7. Vagy csak, tudod, nem akarják a már így is spoileres előzetesben még ezt is megmutatni…

  8. Az, hogy rögtön a trélerben ellövik az első film legerősebb mondatát, ami akkor felért egy gyomrossal, azzal nem tudom mi szándékuk volt.
    (tudom ez szubjektív, de a maga egyszerűségében az a mondat, mint indok/érv, szerintem baromi ijesztő)

    Az jön le, hogy kicsit kötelező körnek érzik még maguk is ezt a részt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.