Az Inside Out 2 történetmesélős előzetese

Nem csak a szorongás jön új érzelemnek, de a többieket is bemutatja most a trailer, na meg a konfliktust is. Nyilvána “tipikus” tini történetnek, a régi barátok dobásának és az újak közé beilleszkedésnek az érzelmi oldalának képi bemutatása lesz az érdekes itt, ahogy az első részben is.

Így már kicsit érdekesebbnek tűnik, mint elsőre, főleg az eredeti érzelmek szökési szála.

human
írta
2024. 03. 08. 02:57
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Az Inside Out 2 történetmesélős előzetese” bejegyzéshez

  1. Szkeptikus vagyok, de azért nagy kedvenc az első film, úgyhogy várom. Azért néhány eredeti hang lecserélése sosem a legjobb jel.

  2. Én is félek, az első annyira fantasztikus, kreatív és szép.
    A Némóval már eljátszották hogy sok év után egy folytatás…Nem jól sült el, szerencsére már semmire nem emlékszem, csak arra hogy béna volt.
    Félek hogy itt is ez lesz…
    Miért nem lehet békénhagyni a tökéletes és kerek egész történeteket?
    (költői a kérdés)

    Semmi köze ehhez de a Bazi nagy görög lagzi jut eszembe.
    Hosszú idő után pótoltam 1-2 éve. Fantasztikus, szép, van humora, szíve-lelke.
    Sok év után egy 2. rész….sajnos azt is megnéztük, tönkreteszi az egészet. Nem csak nem épít, hanem rombol. Botrány. Természetesen a 3.-at megnézni már meg se fordul a fejemben.

  3. Én nem láttam az első részt se. Ezt az előzetest elnézve, a baromságait és bugyutáságát leszámítva, bakker, az emberi psziché ágenseit, ha teljesen rosszul is, de valahogy igyekszik bemutatni. Az ember különfele agyféltekéi, a tudattalan, az archetípusok mögött megbúvó ősök küzdelmeinek és félelmeinek visszahangjai, a szívbéli pericardiumi neuronok sugallata, a bélfauna követelései, és és és. Jó nagy téma. Kár, bogy csak ennyi telik neki.

  4. A dommage kommentjén röhögök egy ideje… most komolyan hogy lehet ezt mind egy gyermekeknek szóló mesébe belepakolni (bár felnőttek is megnézik azért :) )

  5. Bander
    Az a Nemo folytatás szerintem nem sikerült rosszul. Az első résztől persze messze van, de nem egy Incredibles féle folytatás. Nekem továbbra is a Toy Story 4 fáj leginkább a maga formájában. Hogy azta fantasztikus harmadik részt minek kellett megtoldani? A Szörny Rt. tök jó lezárását nem bántotta a folytatás, ami nekem nagyon szimpi. Adott esetben van potenciál a folytatásban, csak a Pixar is (mint minden más piac nagy neve) jócskán leadott a minőségből.

  6. Madhew: nem volt kriminális, mert akkor emlékeznék rá. Csak az elvárásaimat mélyen alulmúlta.

    dommage: ez a komment elég ezoterikus lett, gondolom szándékosan. Mindenesetre az első részt meleg szívvel ajánlom!

    Varga József: úgy hogy nem gyermekeknek szól!
    Egy gyerek is megnézheti, nem árt neki, vannak benne aranyos lények, meg lehet nézni, csak a film mondanivalójat nem fogja megérteni.

    Általános tévedés, hogy az animációs filmek egyenlőek a gyerekmesékkel. Elég rég különvált a két fogalom. Természetesen nagy közös halmazuk van ettől még.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.