Neve Campbell besepri a pénzt, jön a Screambe

Mivel minden felépített újonc karaktert kirúgtak, vagy épp kilépett, így nem meglepő, hogy újabb franchise reboot jöhet Sidney hátán. Vagyis a régi bevált karakter köré újra friss arcokat tesznek.

“I’ve been asked, in the most respectful way, to bring Sidney back to the screen and I couldn’t be more thrilled!” – Campbell.

human
írta
2024. 03. 12. 19:39
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Neve Campbell besepri a pénzt, jön a Screambe” bejegyzéshez

  1. Ezt az új forgatókönyvet baromi gyorsan összedobták, vagy lehet csak nekem tűnik gyorsnak, biztos jó lesz (szarkazmus). Elég gyorsan el is olvasta, ha mai dátum lett rányomtatva és már posztolta is aznap. Remélem most már megölik benne és megnyugvást talál a lelke így, hogy 28 éve üldözi egy vagy több (mindig másik) maszkos gyilkos egy késsel, azért ez nem lehet neki egyszerű na, hogy mindig kinyír 1-2-őt és újak jönnek a helyükre. De tényleg, ahogy itt ezt most írom, áldom a sorsot, hogy a harmadiknál kiszálltam, ekkora egy baromságot…max 3 résznek, kerek egésznek kellett volna lennie és ott lezárni örökre…ahogy a Fűrészt is. Már egy új képkocáról ezekből a filmekből a Horrorra Akadva sorozat jut eszembe mindig…és még kifigurázva is elfáradt ez az egész franchise…

  2. Egyet értek. Szánalom az egész, főleg ezek az új epizódok. Mindig csűrik, csavarják, erőltetik a sztorit. A régi filmek rendben vannak, főleg az első kettő.

  3. Nekem az első örök kedvencem, aztán a 4-dik, mert az a kezdés parádés volt. Viszont az 5-dikben végleg el kellett volna engedni Sidneyt, mármint a másik karakter helyett ő mehetett volna a levesbe.

    Viszont ez a fenti idézet, te jóóóóóó éééééég :D :D :D

    Persze, hogy “thrilled”. Amennyi pénzt ezzel a nyugdíj alapjába tesz…

  4. Kevin Williamson!!! Engem ez továbbra is baromira érdekel:D nem tart semennyiből hasonló kinézetű csajokat castingolni. Az új generációs főszereplő csaj – félretéve és elhatárolódva az eddigi hírektől – számomra amúgy se volt túl szimpi, nem igazán véltem felfedezni benne bármilyen színészi kvalitást..

    Nyilván Neve sem egy színészóriás, de mégiscsak rá épült az egész, nem szabatta az arcát gollammá, szóval ja.. oké, bevallom felröhögtem, ahogy megláttam a szalagcímet, de én baromira kíváncsi vagyok, mit sikerül összehozni. Bírtam volna a sztoriban, ha bekattan a csaj és kiderül róla, hogy a kaszabolás a kedvenc hobbija..

    Számomra még mindig érdekfeszítőbb, mint a halloween, ott is részeken keresztül látod ugyanazt a gagyiságot, mégis negyed annyiszor sem emlegetik [negatívumként], mint mondjuk a fűrészt..

  5. Kevin Williamson végre rendezi is. Én mondjuk már legutóbbi részben azt hittem, hogy Neve lesz a gyilkos, jó lett volna. De így még jobb, új story.

  6. Borzasztó kellemetlen ez az egész, ami a film körül zajlik.
    A komplett gárda lelép, de segond, öntünk még rá pénzt, valami majd csak lesz… Egy igazi kreatív álom valósul meg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.