18 hozzászólás a “Új Batman csak 2026-ban” bejegyzéshez

  1. Például, de elég ha klasszikus filmeket nézünk: Vissza a jövőbe 1985-1989, Birodalom visszavág 1980-Jedi 1984.

    Folytatásos, nyitvahagyott végű filmek. Ehhez kepest a Batmannek nem volt igazán cliffhanger a vége.

  2. Azért idén jön a pingvin sorozat, meg lehet lesz még más is addig, de ekkora szünetet én sem vártam.

  3. Bárcsak tényleg elfelejteném.

    Amugy nem ertem a dontest. Lekene zavarni a 3 részt minél hamrabb ne menjen együtt a Brave and the Bold al

  4. Unalmas volt mert Batman egy színtelen szagtalan karakter volt. Rébusz működött igazán csak. Batman karaktere egyszerűen rosszul lett megírva sem mint Wayne sem mint Batman nem működött igazán. Batmanként semmilyen volt, Wayne pedig túl depis volt, hiányzott egy kis lazaság és karizmája sem volt és ez nem Pattinson hibája, ő azt játszotta amit kértek tőle. Sztem az sem segített h nagyon görcsösen akart intelligensnek látszani a film, a túlbonyolított nyomozásokkal és okfejtésekkel. 3x láttam a filmet de Rébusz pár jelenetén kívül semmi emlékezetes momentum nem ragadt meg, főleg olyan nem amiben Batman/Wayne viszi a prímet. Se egy akciójelenet se egy párbeszéd, míg a Bale féle Batman tucat számra hozta az emlékezetes jeleneteket.

  5. Sartre: nem kötözködésből, de ha annyira gyenge a film mi vett rá hogy háromszor is megnézd?

  6. nekem tetszett, hogy régi krimis köntösbe bújtatták, látni akarom ebben a világban Barry Keoghant jokerként. Nehezen tudnám elfelejteni, pedig nem volt sok jelenete:D Dano detto :D

  7. Ha 3-4 évvel később elfelejtünk egy filmet, hogy egyáltalán létezett, akkor az annyit is ér. Az Alien – Aliens között anno 7 év különbség volt és még most 45 évvel később sem felejtjük el.

  8. Sötét Lovag és Felemelkedés?….4 év.
    Nem értem ezt a kommentárt.

    Inkább még ígéretesebb a film attól, hogy komolyan veszik és nem kapkodtatják el. De igazából szerintem más áll a háttérben.

    Amúgy tippem, hogy nem akarják hogy bárhogyan interferáljon a Supermannel és a nagy DC újrakezdéssel. Szerintem tök érthető döntés.

    Egyébként baromi jó volt az első rész! Új klasszikus születhet a folytatással.
    Én nagyon várom! :)

  9. Én bírtam, hogy kicsit más Batmant és sztorit kaptunk, és remélem 2026-ban majd azt mondjuk megérte várni rá ennyit, ami egyébként alapjaiban nem is olyan sok. Inkább ez a módszer akkor már, mint a futószalagon gyártott ócska CGI-os, nulla sztoris, semmilyen atmoszférájú, háromszor újraforgatott többi képregényfilm. A gyerekszereplők miatt sem kell izgulni, hogy addigra felnőnek és fura lesz, mert nincsenek.🙂 A Sikoly 10 és Jurassic Park 8 pedig biztos nem fogják veszélyeztetni a mozis bevételeit akkor.🙂 Jó ez így, minőségre tudunk várni, ha nem azt kapunk, akkor pedig szétszedjük.😀

  10. faxom bele! annyira várom már! ez tisztára olyan volt, mint amikor elmerultem egy jó képregényben és magával ragadott a hangulata is. !!! fenébe na

  11. Én is blady-val és Zolsan-nal értek egyet. Azért tetszett nekem is, mert nyomozós filmet csináltak belőle. A színészek is jól játszottak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.