Atlas-előzetes: Jennifer Lopez a mecha pilóta?

A Netflix május végi blockbustere! Sok “színes fények az arcomon” színészkedéssel, na meg némi látvánnyal.

Mostanra már hivatalos magyar leírás is lett: Egy zseniális adatelemző (Jennifer Lopez) rájön, hogy a mesterséges intelligencia lehet az egyetlen reménye, amikor kudarcba fullad egy renegát robot elfogására irányuló küldetés.

human
írta
2024. 03. 13. 16:54
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Atlas-előzetes: Jennifer Lopez a mecha pilóta?” bejegyzéshez

  1. Az elején úgy tűnt, mintha egy kiképzett katonát alakítana, de akárhányszor a mech pilótafülkéjében mutatják ott meg úgy viselkedik, mint egy riadt civil az összeomlás szélén, nulla fókusz.

  2. Gondolom a készítők nem kevés Titanfall-t játszottak mielőtt pénz kértek erre

    A szomorú dolog az, hogy kaptak is

  3. Tetszik ez a vágás, egyszer nagy harc, majd kapaszkodik JLO, megint harc, megint kapaszkodás, most irányítja a mechát vagy csak bele van zárva spectate módban?

  4. Tökéletes casting!J.Lo kábé annyira hiteles egy ilyen szerepben mint a csaj volt helikopterpilótaként a Fool me once sorozatban!

  5. Szerintem jó ötlet. Legyen mech film? Legyen a főszereplő Henry Cavill vagy Vin Diesel? Legyen valami profi katona? Videojátékban elmegy, filmen unalmas. (Kurt Russel, A Katona?) Legyen a főszereplő valaki, aki a teljesen másik demográfiát képvisel? Máris érdekes a szituáció.

    Persze mindezt nagyon jól kell megcsinálniuk, de legalább a potenciál megvan benne, hogy valami különleges legyen a végeredmény.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.