A Godzilla x Kong: The New Empire végső előzetese

Ledobtak még egy bombát a filmhez, olyat amiben felidézik a halo jump és a többi jó jelenetet az eddigi új filmekből. Hogy utána mutassák Godzillát és Kongot ebben…

Minden ide vezetett, írják a képünkbe. A filmhez, ami nekem már kimarad a legutóbbi után. Nektek mi lesz belőle, streaming?

15 hozzászólás a “A Godzilla x Kong: The New Empire végső előzetese” bejegyzéshez

  1. Monsters: Endgame
    Csak a fekete fehér részt hagyták ki abból a visszautalós cuccból az elején és egy az egyben copy lehetne a trailer. De ez még mindig nem tűnik mozisnak.

  2. Se streaming, se semmi. Én az ilyen filmekről már csak a híreket olvasom. :)

    Ellenben a Minus One BD megjelenést nagyon várom már, hogy valamiyen módon átszivárogjon hozzánk is az a film. Arra nagyon kíváncsi vagyok.

  3. A Godzilla nagyon jó volt. A végén lévő logikátlanság ellenére is. A Kong Island eggyel gyengébb lett, de még mindig jó, vártam nagyon a folytatást.

    Erre a Godzilla 2 akkora szégyentelen hányadék lett, mint a Pacific Rim 2 anno. Felháborító. Bánom minden percét!

    A Godzilla vs Kong-on meg már őszintén el kellett gondolkoznom hogy az tényleg már létezik és láttam vagy csak behaluztam, mert olyan rossz volt…
    Arra emlékszem hogy ráállnak benne az anyahajókra és úgy harcolnak …..:D:D De ez annyira nevetséges, hogy rá kellett keresnem és tényleg így volt… De még ha ez lenne a legnagyobb baj….
    ( https://www.youtube.com/watch?v=l58mxmKvUFw )

    Sajnos ennek már semmi, de semmi esélye nálam. Szomorú hogy elkészült, mert ezek szerint még ilyen ocsmány minőséggel is megszedték magukat az előző kettővel…. Eléggé, hogy elkészüljön ez is…

  4. szerintem itthon majd lecsúszik, ha épp nem lesz jobb dolgom, mert időnként áldozni kell a katasztrófaturizmus oltárán, de, hogy egy fillért nem vagyok hajlandó adni érte, az hótziher

    viszont számomra a legszomorúbb ebben az, hogy személyesen két embert is ismerek, akik azzal védik ezt a “filmet”, hogy idézem: “de hát látványos”

    én meg közben apu tenyérbe temetett arca vagyok

  5. Mozi kesz belőle, nem tudok mit mondani, amikor a Transformers csinálta ugyanezt, hidegen hagyott, de amikor Kong-Godzilla megyek-püfölök-robban van, az valahogy kell.

  6. Nálam is tuti mozi:) Bűnös élvezet, egyszerűen szeretem a szörnyes filmeket. Minden darabnak megvolt a maga hangulata, az első Godzilla film teljesen tónusú volt. A legutóbbi rész már elég szirupos volt… De nem baj, hadd szóljon:)

  7. Alap, hogy mozi. Én is a katasztrófaturizmus miatt.
    Ez pont az, amit haverokkal végig lehet vihogni/ökörködni, persze másokat nem zavarva.
    Moonfall volt még tökéletes “élény” ebből a szempontból – percenként jöttek az agyeldobós poén beszólások. Szerintem otthon nézve annyira nem működne ez.

  8. “Nektek mi lesz belőle, streaming?”

    Semmi.
    Eddig ott ültem az összesen IMAX-ben, de ez az irány baromira nem érdekel, amit ezzel visznek.
    Majd májusban a Minus One!

  9. idétlen, nevetséges, úgy néz ki mint valami ps játék, totálisan komolyan vehetetlen részemről
    a Minus One-t én is várom

  10. Dehogynem lesz Minus One…ott a torrent…
    Amúgy nekem csak a 2014-es Godzilla volt mozis, a többi Kong meg G. már nem érdekelt annyira, hogy oda menjünk értük. A G Vs. Kong-ot pedig már itthon se néztük meg. Én csak részletekben és fél szemmel, a tv-ben elkapva láttam. Ez se mozgat jobban

  11. Simán mozi. Csak jobb lehet mint az előző hogy ez az idegesítő cafka, Bobbie Brown vagy mi a neve nincs benne (egyébként szúrnám)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.