The Crow-előzetes: ilyen lesz a remake

Bár gondolom valaki ezen fog lovagolni, szóval ilyen lesz a képregény újra feldolgozása. Egy fiatal szerelmes párt brutálisan meggyilkolnak, de a férfi visszatér valahogy, hogy bosszút álljon, és ezzel talán megmentse élete párját.

A rendező Rupert Sanders (Snow White and the Huntsman, Ghost in the Shell (élőszereplős)), a főszereplők pedig Barbarian’s Skarsgård és FKA Twigs.

A poszter alatti előzetes eléggé filmmesélős (és kamu EMO), úgy tűnik nem bíznak annyira benne, ha már első videónak ennyi mindent mutatnak, hátha valami elkap minket.

Ha a fenti nem menne, akkor itt van még backup.

human
írta
2024. 03. 14. 16:39
megjelenés
19
hozzászolás


19 hozzászólás a “The Crow-előzetes: ilyen lesz a remake” bejegyzéshez

  1. Így 3 percben bőven elég volt, így megcsinálták The Crow-t megint, csak most videoklippként, teljesen oké…de filmként ez 1.5-2 órában teljesen felesleges. A réginek legalább egy különleges atmoszférája volt, ez kb. mint egy John Wick film, nem értem kinek/minek ez, senki/semmi sem igényelte az új változat elkészítését.

  2. Ez pontosan azoknak a Bill rajongóknak készült, mint amilyen én is vagyok :D (egyébiránt szerettem a régi Crow-t) és lehet, hülyeség, de ha nem ez lenne a címe, szerintem az emberek negyede se kötne bele. Nekem pl erről sokminden eszembe jutott, de a John Wick pont nem.

    Inkább azon gondolkodtam, hogy a zeneválasztás nem sikerült túl jól, legalábbis kívül esik az én komfortzónámon.. Hazaérek, poénból lehet alákeverek egy régi cure számot, ami passzolna is hozzá + Bill Istvan Günther Skarsgård haja sem sikerült túl jól, de ha látom, mindig az az érzésem, hogy jól állnak neki ezek az elborult szerepek, illik az elborult tekintetéhez :D:D:D:D pedig alapvetően valszeg egy halálkedves srácról van szó

  3. Pont az a szint, mint az előző. Sokan próbálják előadni, hogy az első film mennyire különleges volt. De csak egy haláleset miatt. Kottára hozza a színvonalát annak…

  4. Inkább deadpool,csak “komolyabb”. Szuperhős film lényegében.
    De megint minden CGI.
    Pedig ez a nagykabatban, kardal a kezében,kifestve koncepció még jó is lenne.De egyszerűbb lett volna mint a régiben,H szimplán feltámad és mindenkin bosszút áll,nem cgi madarak adják neki az erőt.
    Szerintem a kevesebb néha több.
    Amúgy igen,ha nem Crow lenne a címe én se kötnèk bele, bár engem csak a túlzott cgi használata zavar

  5. A lore rajongójaként szeretném, ha jó lenne, de ez a trailer eddig sajnos a rossz sejtelmeimet igazolja. Tehát a páros nevein kívül az eredeti Eric Draven sztorihoz nem sok köze lesz. Ez még nem volna baj, mert James O’Barr egész sor képregényantológiát írt az évek folyamán különféle visszatérőkkel. De Eric Draven sztorija nem ez…
    Nagyobb baj, hogy a hangulatot sem adja. Egy darabig biztos voltam abban, hogy jön valami utalás a trailerben, hogy annyira modernizálják a sztorit, hogy valami olyasmi lesz, mint Chucky-val: kiveszik a misztikumot és valami tudományos feltámadás lesz. Na meg a zene. 2024-ben nem várom, hogy a Cure zörögtesse a basszust itt is, de blady-vel egyetérve fentebb, szerintem se valók ezek a zenék alá. És mi ez a “valahogy megmentse a párját?” Ilyen nincs a Crow lore-ban. Senki nem menthető meg, a halál végleges, a visszatérő is csak bosszút állhat, aztán meghal újra. Pont ez a fájdalom, ez a véglegesség adja a Crow sztorik igazi hangulatát, hogy a viaazatérő már nem tartozik ehhez a világhoz, neki nincs már itt semmi, csak a bosszú. Eric Draven egy évig volt halott, itt meg azonnal feltámad? Más Crow sztorikban is van ilyen, de nem Draven-nel…
    Összefoglalva, nem a 94-es filmet akarnám újrázni, van helye egy remake-nek, de nekem a trailer alapján ez nem jött össze. És ami már feltűnt az első képeknél is: nagyon hasonlít az egész a Crow 3-ra, főleg Bill-nek ezzel a fizimiskájával. Az nyugtat csak meg, hogy Eric Mabius-nál ő sokkal karizmatikusabb színész.

  6. hát, így már nem annyira zavar, hogy lesz ez a film. annyira más az egész stílusa szerencsére, hogy össze se lehet vetni az eredetivel.

    mintha sejtették volna, hogy felesleges megpróbálni másolgatni akár hangulatot, akár helyszíneket, szóval rámentek inkább a 60 liter vérre. így végül is elmegy majd, gondolom.

  7. @Malachi:
    Végül is ebben is lehet valami. Ha az ember nem az eredetihez hasonlítja, akár egynek jó is lehet. Bár ez a meglévő Crow filmek közül is csak a 2. résznél működött, a 3-at és a 4-et nem mentette meg….

  8. “úgy tűnik nem bíznak annyira benne, ha már első videónak ennyi mindent mutatnak, hátha va”

    épp az a lényeg, hogy a sok hülye szkeptikus miatt, akik már csak azért hisztiznek, mert CÍM, mert egy új adaptáció, nem elég csak azt mondani, hogy lesz egy ilyen. ha viszont jót mutatnak (ha JÓT), akkor elmeHETnek.

    de

    minden videónak ennyit és mindent kell mutatnia. nem szabad semmit sem a véletlenre bízni, mindent el kell lőni, a komédiáknál minden poént lelőni. az a lényeg, hogy elmenjen a néző. engem nem zavarna, sosem nézek film előtt előzetest, mert minek, ha valami érdekel, ahhoz nekem nem kell reklámot bámulnom.

  9. (a másik, hogy az előzetest a Lionsgate stúdió csinálta, de a filmet nem ők, ők csak az amerikai forgalmazási jogokat vették meg, szóval az a céljuk, hogy eladják. az, hogy bíznak benne (abban, hogy el tudják adni), abból jön le, hogy megvették, szóval bele lehet beszélni olyasmit, hogy “én azt hiszem, hogy ezért ilyen, ezért biztos, hogy ők is azt hiszik”, de ez csak félrevezetés. nyilván az ember gondolhat téves dolgokat, a gond mindig ott kezdődik, amikor azt, ami nem igaz, más szájába erőltetik.)

  10. Szerintem is pont hogy bízik benne a stúdió, nem csak 4k trailert lőttek fel neki holmi sima HD helyett, de még egy egy nappal korábbi “trailer drops tomorrow” spotot is kapott, amit más stúdióknál csak a nagyok szoktkak.

  11. Nem néz ki rosszul, de nem fogok rá jegyet venni. Nekem az eredeti sem volt nagy szám.

  12. A csajok akik a Barbie miatt dobták a pasijukat most az újat fogják. Te miért nem szeretsz annyira hogy visszajössz a halálból?

  13. Eddig ellene voltam, azt a pár képet kiröhögtem, de ettől most kicsit bizakodó lettem.

  14. winne: te nem is nézel előzeteseket :D szembe veled kurvasok előzetessel a hátam mögött amikor az első trailer elmondja a filmet az általában rosszat szokott jelenteni. így a pár év alatt ez jött le. tisztán marketing szempontból. a film nem túlzottan érdekel, nem igazán várom negatív előjellel.

  15. Aratnok: minden nyári blockbuster kap kb olyat, ez is oda van szánva és semmibe nem kerül egy olyan videót kidobni. a 4k dicséretes mondjuk, de ezt csomó lionsgtate előzetes megkapja, random belekattintottam, a strangers is 4k volt pl.

  16. Tudom, hogy minden film a kor szépség ideálját viszi vászonra de valahogyan itt ezt nem érzem. A főszereplő sármos de ez a FKA Twigs igen egyedi szépség (érsdhiogyqrvaronda) de mondjuk ebbe az elborult feldolgoztásba jó lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.