Part Two: The Scaregiver-előzetes

Igen, végre itt a Rebel Moon folytatásának előzetese, a poszter alatt lehet nézni magyar felirattal, mivel kiemelt premier a Netflix szerint Zack Snyder víziója. Totális háború, még több akció, miközben a mesterlövészek megakadályozzák a gabona ellopását.

Az az első 15 sec a videóban, borulok.

14 hozzászólás a “Part Two: The Scaregiver-előzetes” bejegyzéshez

  1. Azt az első 15 másodpercet már az első részben is bemutatták, ugyanilyen szép koreográfiája volt, csak éppen lélektelen és hiteltelen. Pedig általában egy profi táncos sokkal hamarabb megtanulja a közelharcok koreográfiáját, mint bármelyik random színész. És Sofia Boutella nagyon jó táncos. Nem ő szúrta el, elég ha visszagondolok a Kingsmanre.

  2. Jáááj, jó lesz ez. Aki már előre tudja, hogy szar lesz gondolom nem nézi meg. Vagy ugyanaz lesz, mint az első részével :D mindenki utálja, de azért megnézi, hogy lehúzhassa :D Na mindegy, szerintem elég jó kis film lesz kikapcsolódáshoz :)

  3. Yakhead: aki meg előre tudja hogy jó lesz annak mindegy milyen mert úgyis jó lesz.

  4. Számomra Zack filmjei hollywood utóbbi 4-5 évét nézve még mindig üde színfoltok. Lehet bugyuta és hatásvadász, de legalább nem néz egy agyatlan fogyasztónak, akinek itt az újabb termék. A faszi szerint ez tényleg művészet és ezt azért átérezni. Nem a legerősebb, nem a legcsavarosabb, de érezni hogy ez legalább egy konkrét vízió, egy emberé, nem pedig CEO-k meg meetingek statisztikái által létrehozott termék.

  5. Érdekes, mennyire máshogy látjuk. Én pont azt érzem, hogy Zack teljesen agyhalott fogyasztónak néz minket, akiknek bármilyen hatásvadász értéktelen katyvaszt el lehet adni, úgyis zabálni fogjuk. Persze ízlések és pofonok.

  6. Az első film gyakorlatilag minden Arany Málna díjat simán besöpörhetett volna és ahogy a trailerből kinéz a következő rész is pályázhat majd rá!:) Egy matinénak jó lesz.

    + Kár hogy egy ilyen fostömlő filmnél lövik el ezt a csodás Audioslave trekket…

  7. Azt kell eldönteni ennél a filmnél, hogy neked készült-e vagy sem. Egy olyan világban élünk, ahol a Sharknado franchise milliárdos siker lett, ahogy a Meg első része is 530 millió dollárt hozott, illetve újra és újra ugyanazon filmeket nézik az emberek újra és adnak rájuk időt és pénzt (Strangers, The Crow, Jurassic Park/World/Whatever, King Kong & Godzilla 6789, majdnem az összes MARVEL/DC film, hogy csak néhányat említsek). Egy ilyen világban teljesen elfér egy egykoron szebb karrierre érdemes, mára agyilag megbomlott videóklippszerű filmeket rendező, lassításmániás, más filmeket egymásba összefércelő, írni nem tudó pasas az álmaiban összemosott világokat vászonra hányva. Mert amíg erre van kereslet (ahogy a fentebb említett fostalicskákra is), addig minden létjogosultsága megvan ezeket ontani magából, pláne amíg stúdiók vagy streamingszolgáltatók erre pénzt adnak neki meg felületet a bemutatáshoz, amit csak akar, ahogy akarja. Régen ezt úgy mondtuk: senki sem tart pisztolyt a fejedhez, hogy megnézd az előzetest vagy hogy megnézd a kész “művet”, főleg egy streamingszolgáltatón kvázi ingyen, ahol több tízezernyi más tartalomra kattinthatsz. Én nem láttam az első részt, és ezt sem fogom, ez előzeteseik bőven elegek voltak. De én furcsa egy állatfaj vagyok, mert a Meg-ből, meg Sharknadoból se láttam egyet sem, az új Crow-t se fogom, ahogy az új Strangerst se, avagy a Deadpool 3 után valszeg több Marvel filmet se, ahogy eddig se mindet, mert például számomra egy Hangya 3 sincs magasabb szinten mint ez…persze Peyton Reed-et vagy egyéb fent említett filmek rendezőit nem menő úgy online fikázni mint Snydert

  8. “persze Peyton Reed-et”

    dehogynem, csak nem tudja mindenki a nevét, mert még felismerhetően sz*r auteur kézjegyeui sincsenek. A képregényfilmek Paul Feigje.

  9. Ha nagyon szarkasztikus akarok lenni, akkor a Dűne második része is megkapta a maga Wish-ről/Temu-ról rendelt változatát…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.