Furiosa-előzetes: Chris Hemsworthnak halni kell

Anya Taylor Joy kelti életre a Mad Max 4 főszereplőjének eredettörténetében a karaktert, és a sok gonoszságot elkövető Hemsworth lenyomása a cél. Vagy valami ilyesmi.

Ez a trailer már sokkal jobban néz ki, mint az első.

human
írta
2024. 03. 19. 17:36
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Furiosa-előzetes: Chris Hemsworthnak halni kell” bejegyzéshez

  1. Ez már valóban sokkal jobban néz ki mint az első trailer, alakul ez. Mondjuk a szemeimnek ez még mindig túl digitális, túl éles, túl tiszta, egyszerűen nem jön át a por és “mocsok”, túl steril vagy nem tudom, de határozottan jobb mint az a vöröses lelógó CGI, még a színei is mások esküszöm ennek az előzetesnek, de még mindig nem győzött meg a fentebb említettek miatt. Meglátjuk, ha május 24-ig kicsit “beporosítják”, akkor tuti nézős, egyelőre azonban csak itthon majd egy unalmas, esős napon.

  2. Valamivel már érdekesebbnek tűnik de a CGI az még mindig nagyon kiüt tényleg. Ana Taylor Joy meg még mindig nem bejövős Furiosaként.

  3. 2D-ben kell majd nézni a moziban, az kicsit szemcsésíti, nem lesz ilyen tű éles. Én az előzőt is direkt úgy néztem, és marha nagy élmény volt.

  4. sokkal jobb a zene, sokkal jobb a vágás, sokkal jobban átjön a hangulat, nem is értem, miért nem ezzel az előzetessel kezdték

    két dolog:
    1. a látvány tényleg még mindig nagyon steril, remélem, az utómunka finomít még ezen
    2. továbbra sem tudom, hogy mennyire van ennek létjogosultsága, remélem, a sztori majd mindent megmagyaráz

    addig pedig újra előveszem a Fury Road-ot, ideje felfrissíteni az emlékeket

  5. csak az a kár, hogy bármit csinálnak nem tudják majd megismételni a jelenetet, amiben először mutatták a gumiköteleken rángatózó, lángszórós gitáros faszit ahogy robog vele a hangszórós kocsi és szól a Junkie XL. azt moziban láttam, kiesett a számból a popcorn. :D

  6. Malachi :D:D:D kicsordult a könnyem:D

    de amúgy ja, én is moziban néztem anno és végig libabőrös volt a karom. A fenti előzetes után egyből bedobtam a comic conos trailert…hát jééjtusisten, ugyanaz a rendező, mégis ég és föld.
    Lehet, hogy csak a marketingeseknek nem sikerült kiragadni a mostani film esszenciáját, de nekem is a steril szó jut eszembe. Comic conos trailerben meg kb azt érezted, hogy kinyúlsz és morzsolni tudod a port a kezeddel:D de tény, hogy azt az előzetest nehéz túlszárnyalni, az évtized legkirályabbja volt:D

    Na de az a lényeg, hogy mikor befutott róla az első hír, még ragaszkodtam a mozihoz, de a fenti előzetes még mindig nem győzött meg

  7. nekem most megvolt a libabőr!:D
    most már kifejtették jobban a sztorit, tutira nézős lesz.
    a CGI szakértőzéshez meg inkább nem mondok semmit…

  8. Ezt már kihagyom, legyen meglepi mozira is. A fenti kép is tiszta cgi, a nyakamat rá. Az autó azon része az igazi ahol ül, a hátsó kép, szélvédőn kívüli tuti CGI. Nem vagyok szakértő, de kiveri a szemem már ez alapján is.

    A film ettől persze lehet atom, de nagyon zavaróak számomra ezek a dolgok.

  9. kóborkomment: szakértőkém hogy jutottál erre a következetésre?!:D
    hajszálat kúrva nehéz ám kimaszkolni, márpedig ezen a jeleneten kibaszott jól nézki minden. nem lóg le semmi.
    nagyon-nagyon valószínűséggel helyszínen forgott…

  10. Nehéz megmondani, mivel ahogy írtam nem vagyok szakértő, így szak szavakkal nem tudom leírni, elüt a képtől. Miért szerinted a szinésznő itt valóban egy (mivel nem nézem már meg a tailert) tippelni tudok szted egy igazi “vontatványt ?” húz maga után? A mai filmkészítésnél pont ezeket spórolják le egy kis green/blue screen trükkel nem?

  11. nem üt el, még azok se amikről tudom hogy a CGI!:D
    Miller nagyon sok “practical” effektet használ, csak akkor használ CGI amit tényleg nem lehet máshogy megoldani vagy nem biztonságos.
    rengeteg a kompozit, amikor törik a verdákat és utólag teszik rá az embereket,stb.

    https://youtu.be/4ttRWPXJSmM?si=R3DPXX-OnrEr6teG

  12. De a videó amit be linkeltél, pont azt igazolja amit egyébként eddig is tudtam, hogy rengeteg jelentetet turbóz fel Cgi vel. Ami nem feltétlenül baj, ha nem lóg ki. Moziban nem fog ennyire, de számomra az új résznél sajnos kilóg.Szeretném ha végül rámcáfolna a film, de ezek mostanában elkezdtek zavarni.

  13. Nem tudom.
    Imádom a Fury Road-ot, de ez valahogy még mindig sokkal sterilebb (0:10-nél az a motoros greenscreen…), kisebb scope, pl az autós jeleneteken sem látom, hogy akárcsak megidézné az ott látottakat, de szeretném, hogy tévedjek, és legyen legalább annyira jó.

    (Maga a plot viszont – előzményfilmhez híven – elég tét nélküli, hiszen tudjuk, hogy Furiosa és Joe is túlél, tehát kvázi Hemsworth karaktere harap fűbe és kész.)

  14. Ez csak szerintem néz ki rettenet szarul? Mintha Robert Rodriguez rendezte volna (bírom őt, de ne ide..) és rettenetesen steril az egész. Meg mik ezek a direkt gyermeteg kosztümök?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.