Megmutatkozik az Alien: Romulus

Nem csak ez a poszter van Fede Álvarez által készített Alien filmhez, de alatta ott a teaser.

Egy magára hagyott űrállomást kifosztók lesznek kénytelenek szembenézni az univerzum legfosatósabb lényével. Ennyi alapján legalább egy fasza akció-horrornak kinéz, majd meglátjuk, hogy mennyire lesz jó Alien-film.

34 hozzászólás a “Megmutatkozik az Alien: Romulus” bejegyzéshez

  1. Nagyon étvágygerjesztő kis előzetes. Remekül megidézi az első film, és még az Isolation hangulatát is. Talán kapunk végre egy jó Alien filmet.

  2. Uhh, hát ez elég jónak néz ki. A helyszín meg a végén a csaj puskája a lőszer kijelzővel is nagyon jól megidézi az első két filmet, amik számomra az igazi Alien filmek.

  3. El fognak kényeztetni Alien betevővel a közeli jövőben. Augusztusban ez a film,és 2025-ben pedig a sorozat. Jó mostanság rajongónak lenni.

  4. Ha nem próbálnak meg megint magyarázatokat “keresni” meg fuvolázni akkor lehet benne valami a képsorok alapján, de akkora film aligha lehet mint az első kettő, az “idegen” cucc már nem üt akkorát pláne mióta megerőszakolták az utóbbi párral. Mindenesetre fingers crossed hogy ezt ne csesszék megint el. Azt a rohadt hangeffectet meg annó jól eltalálta a műfajhoz az öreg, csak amiatt lett pici libabőr.

  5. Hááát, nő fegyverrel, ez nagyon Ripley — nyugodtan lehetne férfi hős is néha.

  6. jaja, ideje számonkérni a kevés női főszereplős franchiseon, hogy miért nem férfi a főszereplő!!!44!! /csak viccelek

  7. Ez még akár jó is lehet! Állítólag, amikor Alvarez levetítette Scottnak a nyers vágást, ő csak ennyit reagált rá: “Ez k… jó!”

    A sorozattól viszont kicsit tartok. Állítólag az is inkább az A.I. veszélyeiről fog szólni, mint a Prometheus és a Covenant. A pletykák szerin Alienek nem is nagyon lesznek benne!

  8. Viator: Rosszul informálódtál a sorozatról,mert az még inkább visszakanyarodik az első két film hangulatához. Noah Hawley azt nyilatkozta teljesen figyelmen kívül hagyja a Prometheus,és a Covenant történéseit,ésxegy méltóbb előzmény történettel akar előrukkolni. Tehát ez a film,és a sorozat is visszatérés a gyökerekhez. Ennek pedig nagyon örülhetünk.

  9. Amúgy már Cameron is látta,és neki is nagyon tetszett amit látott.Ezt Fede Alvarez nyilatkozta.

  10. Hangulatos!
    Szerintem az Alien-hez jobban fog hasonlítani, mint az Aliens-hez.
    Imdb szerint 6 szereplős…

  11. “Szerintem az Alien-hez jobban fog hasonlítani, mint az Aliens-hez.
    Imdb szerint 6 szereplős…”
    Adja az ég, nekem az első az igazi, a másodikban olyan könnyen irtották tömegével az addig legyőzhetetlennek hitt Alieneket h az vmi nagyon nagy csalódás volt. Túl sok akció, cuki kisgyerek erőltetése, nekem az a rész nem jött be.

  12. Na ez így elég jól néz ki!
    Volt szerencsém ebben is dolgozni, jó volt újra látni így a díszleteket!

  13. Sartre: Azért az Aliens-ben csalódni fura érzés lehet. A valaha készült legjobb folytatás. Mai napig lenyűgöző film. De amúgy én is az elsőt szeretem jobban.

  14. én már önmagában annak örülök, hogy készül Alien film. No meg a zenét Wallfisch jegyzi, ááh ez biztos nagyon baba lesz:D

  15. Szerintem nagyon nehéz lehet Alien filmet csinálni. Egyrészt az alapművet nem lehet megismételni, hiszen a Xeno misztikumát teljesen elkoptatták mostanra, másrészt ha nagyon rímelsz az első két film elemeire az a baj, ha nagyon eltérsz, vagy újítasz az a baj. Nekem tetszik a trailer alapvetően, elég hangulatos, de eleve az ikonikus folyosókra, az ikonikus hangra, az ikonikus Tomboy Girl with Gun dologra alapoz. Ettől lehet még jó, hiszen jól megírt karakterek és egy épkézláb történet kell, a többi végső soron adott. Lássuk meg, a covenantnál csak jobb lesz…

  16. Eddig ígéretes, de párszor már futottunk pofonba, így majd augusztusban dicsérjük nyugtával.

  17. Nekem hiányzik a természetesebb képi világ, mint ami az első Alienekben volt, ugyanolyan félig-meddig sterilnek érzem, mint a Prey-t. Plusz ez a 22 éves átlag életkor se valami kecsegtető. Cameron meg a Sötét végzetet is éltette, elvileg részt is vett benn, aztán ahogy jött a csúfos premier, úgy hátrált meg belőle. Szóval nekem eddig ez csak egy tisztességes iparosmunkának tűnik, de várjuk ki a végét.

  18. Nagyon nagyon jól néz ki! Pedig nem elvárás nélkül tekintettem meg!
    Remélem jó lesz a film. Ha nem óriási kamu a trailer, akkor nagyon az lesz. És pont ezt, pont így még nem láttuk!

    “Természetesebb képi világ”? Most a film vs digitális kamerára gondolsz? Vagy a Nostromo plafonjáról csüngő láncokra és csöpögő rejtélyes vízre ami jobban belegondolva, egészen szürreálisan ostoba lehetetlenség?
    Nemrég néztem újra az első kettőt…

    A másodikban meg egy legyakott, szétrombolt telepen vagyunk…A rend vs káosz a sztori jellegéből adódik.

  19. Sartre: “a másodikban olyan könnyen irtották tömegével az addig legyőzhetetlennek hitt Alieneket”

    Soha nem voltak legyőzhetetlenek, az első részben ha van normális fegyverük és nem az űrhajót féltik hogy léket kap a xeno vérétől, akkor egyszerűen lelövik mint egy kutyát.

  20. igen, az elsőben simán le tudnák nyomni a fegyvereikkel, azért kell mást gyártani, mert fosnak a savtól.

  21. Sajnálom, nekem nem adja.
    Egyrészt a trailere a Promehteus-nak és a Covenant-nak is jó volt. A traileresek jó ideje jobban értik a dolgukat, mint a filmkészítők.
    Másrészt nekem a CGI iszonyú fürge és métereseket villámgyorsan szökkenő facehuggerek, a sikoltozó és rohangászó huszonévesek sorry, de egyáltalán nem jönnek be, arról meg inkább ne is beszéljünk ezek mennyire nem “hozzák az eredeti filmek hangulatát”.

    @José
    Olvass utána, de bizony olyasmit nyilatkozott Hawley, amit olvasva el is ment tőle a kedvem. Lehet, hogy később próbált más nyilatkozatával szépíteni, de tényleg nyilatkozott ilyet. Hadd ne én keressem elő neked az interneten, megtalálod te is.

  22. 2024-től megfogadtam,hogy nincsenek elvárásaim filmekkel kapcsolatban,szóval elhamarkodott lelkesedésbe sem kezdek avagy korai ekézésbe! Kivárjuk szépen amikor kijön a műalkotás és utána nyilatkozunk!
    Vagy kellemes meglepetés lesz vagy ismét egy az “én megmondtam,hogy sz@r lesz!” kategória bővül.

  23. Nem az a kérdés, csalódás lesz-e a film, hanem hogy mekkora. Ha csak kicsi, az itt már siker lesz.
    Ahogy a Terminator esetében, itt is elmeséltek/ megmutattak mindent az első két filmben, amit érdekes volt ebben a lényben. Onnantól csak ismételni és mítoszt rombolni lehetett.A Terminator még elbírt volna egy-két jól összerakott posztapok filmet, de ott sem efelé mentek, hanem a régi sikereket akarták újrázni. Nem lehet.
    Az Alien 3 is gyakorlatilag csak kombinálta az 1-2 részeket, az utána jövőket meg elefelejteni lenne jó. Ha ez a film egy sallangmentes, jól összerakott menekülős-bújkálós klausztrofób horror lesz, és semmi más nem akar lenni, akkor hozza a maximumot, ami lehetséges.

  24. Ez a “huszonévesek” hülyeség honnan jön egyeseknél? Sigourney Weaver 29 volt az elsőben nem 40…

    @Endy “olvastam valamit valahol amit el nem mondok keressed meg te” dafuq :D

  25. @Artox
    Nem jön “huszonévesek” hülyeség egyeseknél! Nézd már meg a szereposztást! Igen, huszonéves fiatalok. De elég ha megnézed a teaster-t. Szóval attól még, hogy rajtad szemellenző van és egyáltalán nem olvastál korábbi nyilatkozatokat a film kapcsán, nem másoknál jön “huszonévesek hülyeség”, hanem használják a szemüket és tájékozódnak.
    Ja, Weaver lehet, hogy 29 éves volt az Alien forgatásán, de megjelenésre és karakterre sem a teasterben látott fiatal fruskának nézett ki, hanem egy nőnek, akiről elhittük, hogy egy tiszt. Ráadásul ott volt mellett az egész szereplőgárda, akik nem egy csapat huszonéves fiatalnak néztek ki.
    Mercel hány éves is? Aha…

    “dafuq”. Ott a google, lehet használni kereső szavakat, pl. alien sorozat, hawley, mesterséges intelligencia stb. Sorry, not sorry, van életem és nem érek rá annyira, hogy keresgéljek valakinek a neten amúgy fellelhető cikkeket, mert kétkedik valamiben. Talán holnap megteszem, csak a kedvedért.

  26. Ennyi ellentmondást egyszerre leírni művészet. Mit látsz a teaserben a szereplőkről azon kívül hogy be vannak szarva egy ismeretlen agresszív lény miatt meg menekülnek előle? Van életed nem kifejteni a kioktató hülyeséged(nehéz is lenne mivel nincs rajta mit), de emellett csak belefér pár fölös sor. Pont az ilyenek rinyálnak amúgy ha egy franchise mondjuk évekig elhúzódik és a szereplők egy ponton túl már öregnek tűnnek, mert eleve öregebb színészekkel kezdik a dolgot ahelyett hogy fiataloknak adnának esélyt. Azt meg elolvasni luxus hogy fosztogatókról van szó, nem katonákról, vagy azok is csak 40 felettiek lehetnek?

  27. Artox: Köszönöm, hogy leírtad a gondolataimat! Az efféle trollkodás, amit Endymion művel már kissé szánalmas.

  28. Endymion for prezident.
    Pontosan ezt látom én is: gyerekek rohangálnak. Tiszta szégyen. Gondolom majd viccesek is lesznek meg tök lazák.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.