Befutott a Beetlejuice Beetlejuice előzetese

The juice is loose. Tim Burton rendezésében visszatérnek az első film karakterei és színészei, hogy újabb bajba keveredjenek. Igen, Michael Keaton is aláírt.

A teaser csak alapozó, nem sokat fed fel.

human
írta
2024. 03. 22. 03:22
megjelenés
6
hozzászolás


6 hozzászólás a “Befutott a Beetlejuice Beetlejuice előzetese” bejegyzéshez

  1. Én vagyok az, aki minden Tim Burton filmet legalább kedvelt, ha nem is szeretett (igen, még a mélypontnak számító Dark Shadowst és Dumbot is), valahogy van valami ebben a gótikus-rémmesés hangulatában és az ehhez jól válogatott színészeiben (Winona, Depp, Devito, Keaton, Helena BC, Eva Green, most Jenna Ortega, mind egyszerűen tökéletesek ezekben a világokban).
    Érdekes lesz látni, hogy volt is ötlet a nosztalgiafesztiválon kívül (azt most látjuk az új Ghostbusters kritikákban, hogy önmagában mennyit ér), vagy csak egy kis pukkanás lesz – én lelkes vagyok jelenleg, főleg hogy Burton egyik legnagyobb átka pont a digitális technológiára váltás volt, most meg azt ígérték visszatért a régi stop-motion és egyéb filmes technikákhoz. Jó lenne egy return to formot látni tőle, mert rég megérdemelné.

  2. Megnézném de nem moziban. A mostani mozibajáró +14es réteg alig ismeri sztem

  3. Én nagyon meglepődtem a második rész hallatán. Nekem ez bejövős, Keaton meg ezt kisujjból hozza. Adom a mozit is.

  4. Komolyan…azt hiszem van egy újabb vizuális toposza korunknak: a nyolcvanas évek fontos filmjeinek folytatásaiban Le Kell Húzni A Porvédő Takarófóliát az Autóról / Társasjátékról / Arcade játékról / Makettről…
    Most anélkül, hogy bármit gondolnék a filmről, nekem már kicsit unalmas ez a dolog. Ráadásul Keaton kapcsán rögtön másodjára kerül ez elő, legutóbb a Batmobile-ról húztunk le lepedőt. Szerintem még a beállítás is konkrétan ugyan ez volt :D Na mindegy. Attól még lehet jó film, csak ezen a ponton megjátszani se akarja senki, hogy ez az egész nem a rendszerszintű nosztalgia-businessről szól, mert de, arról szól :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.