Kecsap: Captain America: Brave New World, Heart of the Beast, Peaky Blinders, Sims, Black Bag, High and Low, Save the Green Planet, Blade, Venom: The Last Dance

Sebastian Stan nem lesz benne a Captain America: Brave New Worldben. Bucky nélkül minek a film??

A Venom 3 hivatalos cím: Venom: The Last Dance. Októberben ropjuk.

David Ayer rendezi a Paramountnak a Heart of the Beastet. Egy visszavonult tengerészgyalogos és a hasonlóan csatateret járt kutyája igyekszik kijutni az alaszkai vadonból egy baleset után.

Szeptembertől forog a Peaky Blinders-film, amiben Cillian Murphy is visszatér!

Kate Herron rendezi az élőszereplős Simset. Margot Robbie az egyik producer, szóval gondolom “a Barbie producereitől” lesz a duma, de a történetről még nem tudni semmit.

Denis Villeneuve azt mondja csak akkor áll neki a Dune 3-nak, ha jobbnak érzi a forgatókönyvet és mondanivalót, mint a kettőnél. Túl sokat “volt Arrakison”, valami mást akar most csinálni.

Soderbergh filmjébe, a Black Bagbe jött Pierce Brosnan, Naomie Harris, és Tom Burke.

Chris Pratt és Rebecca Ferguson mellé Annabelle Wallis jött a Mercy-be, a Prime Video scifijébe, amiben Pratt egy magát tisztázni akaró nyomozót alakít.

A High and Low remake-ben Jeffrey Wright lesz Denzel mellett.

Yorgos Lanthimos a Save the Green Planet remakenek áll majd neki nyáron, a főszerepben Emma Stone és Jesse Plemons. A történet főszereplője meg van győződve, hogy a Földön az Andromédáról jövő űrlények vannak, akik el akarják pusztítani.

Aaron Pierre már nincs benne az MCU-s Blade filmben.

Elhunyt M. Emmet Walsh, a legendás karakterszínész, többek között a Blade Runnerben és a Blood Simple-ben is szerepelt.

13 hozzászólás a “Kecsap: Captain America: Brave New World, Heart of the Beast, Peaky Blinders, Sims, Black Bag, High and Low, Save the Green Planet, Blade, Venom: The Last Dance” bejegyzéshez

  1. Meglehet ez volt az első lépés a “nem lesz Dűne 3” pirula beadásához. Kizárt, hogy jobb legyen, mint a 2. rész. Nem azért, mert az a tökéletes film, hanem mert maga a történet sokkal gyengébb. A 2.könyv mondanivalója szépen benne volt ebben a filmben, nem tud mit hozzátenni.

    Ha a világépítés meg hasonló lenne a cél, akkor jó ötlet lenne, mert megnyitja az univerzumot, de Villeneuve eddig is lefaragta ezeket a dolgokat, nem harapot rá semmi ilyenre. Szerintem valaki, aki nem olvasata a könyveket olyan alap dolgokkal sem lehet tisztában, hogy kik is azok a Navigátorok meg mire jó is a Spice. Hirtelen klónok, meg alakváltok meg olyan dolgok lennének, amiket már láttunk olyan filmekben, mint a Mátrix Forradalmak.

    A Peaky Blinders film bevételére kiváncsi leszek.

  2. Ez a Venom 3 akkora bukta lesz, mint ide Mucsaröcsöge.

    Bocs. Nem tudtam kihagyni :-)

  3. Sajnos a Venom nem lesz bukta, a gyerekeknek meg a birkáknak bejövős. Remélem egyszer lesz egy R-es Venom film és látjuk filmvásznon is az igazi Venomot, Eddie Brockot és Vérontót. A Last Dance sztem nagyon kínos cím dehát maguk a filmek is azok.

  4. ha Villeneuve ezt mondta, akkor végre elolvasom a könyveket:D de akkor sem tudok rá haragudni, én lennék a legboldogabb, ha rendezne pl még egy sicariot. Van élet a dűnén túl is..

  5. Én minden marvel filmet szeretek, még a sz@rokat is :D
    De Bucky nélkül amerikakapitányt forgatni, nagyon nagy bukta előjel :(

  6. Lehet majd licitálni, hogy Amerika kapitány alul fogja-e múlni a Marveleket..

    Ez a Venom cím elég lemondóan hangzik. Mintha a készítők is csak túl akarnának lenni az egészen.

    A Heart of the beast-re kíváncsi vagyok. Szeretem a vadonban barangolós filmeket. A legjobb a Vadon fogjai mind közül. Bart a medve nagyon jót alakít benne :D

  7. blady, azt hallani, hogy jön a harmadik Sicario, de sajna nem valószínű, hogy DV-nek lesz hozzá köze. Amúgy én is örülnék, ha jönne még tőle kisebb film is, mint a Prisoners, Enemy, Sicario, de ha igazak a pletykák és tényleg a Randevú a Rámával fog foglalkozni, annak azért nagyon örülnék.

  8. Nekem az se baj, ha Sheridan rendezi:D
    de Villeneuve ténylet bátran szállíthat egy Prisoners hangulatú filmet, ideje már:)

  9. A Ráma már régóta terítéken van, ha jól tudom az nagy királyság lenne tőle! Számomra az egyik (ha nem a) legjobb sci-fi!
    Dűnéből csak az alapot olvastam, de több helyről hallom, hogy utána már nincs benne annyi. Itt is a vége felé szetintem kicsit kezdett elfogyni a könyv.

  10. Sony megint lecsapot…Venom: The Last Dance. Jézusom. Értem én az utalást de azt a PR-ost aki ezt felhozta azonnyomban lekellett volna hurrogni :S

  11. szerintem épp ellenkezőleg, akik össze tudnak hozni már a nevükkel viszonylag új projekteket, azoknak semmi értelme egy franchiseba eltűnni. ha esetleg a Rámára talál producereket és stúdiót, akkor nehogy már Star Warsba öljön 3-4 évet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.