Bad Boys: Ride or Die-előzetes

Csak előrángatták újra a kapitányt. Mármint a két Bad Boynak az öreg nevét kell majd tisztázni, hiszen a halála után próbálja valami szervezet bemocskolni. Természetesen ez oda vezet, hogy kénytelenek a törvényen kívül pakolni Will Smithék.

A rendezők pedig ismét vért izzadnak, hogy meg így se közelítsék meg Michael Bay rendezését. Mi ez a fényképezés!? Mondjuk mit várunk a For Life-csapattól. Gondolom legalább olcsó valamennyire…

23 hozzászólás a “Bad Boys: Ride or Die-előzetes” bejegyzéshez

  1. Hát próbálják Bay vizuális stílusát másolni, de süt az olcsóság az előzetesből végig..kb valami tv filmnek látszik a fényképezés alapján. Nagyon vergődésnek tűnik ez már. Ezek az akciók is…valahogy semmilyen az egész.

  2. Nem tudom miért akartok Bayt.. Ő már rég rakás szar filmeket csinál.. Persze, stílust használni kell a Bad Boyshoz. Ez is lesz olyan jó, mint ez előző. Nem kell nézni, ha nem tetszik.

  3. Bay egyénisége nagyon hiányzott már az előzőből is. Az akciók a béka segge alatt, az első kettő köröket ver ezekre a kínkeserves vergődésekre + a poénak is igen gázak már. Nem tudom a költségvetéseket, de ez a két bohóc mintha valami gagyi tv sorozat részeit kezdené gyártani szalagon. A harmadik nagy csalódás volt, de legalább a régi arcokat jó volt látni, itt viszont Howard kapitány már csak max cameozik egyet, Marcus feleségét lecaerélték, a két főhős meg saját maga paródiája, akk trottyos favicceket nyomnak. A régiekben a rosszfiúk is egytől egyig karakteresek, at előzőben meg egy mexikói keménykedő boszorkány, aki folyton az erkélyen papol, miközben a kisfia anyucinak sír, hogy mikor állhat már bosszúúút…

  4. fáj az ember szíve ahogy ez a két faszi szenved a képeken és lerombolja az első két film nimbuszát. értem hogy jól jön a pénz de milyen áron…

  5. Lehet szidni Bayt a TF folytatások miatt, de vizuálisan még azok is rendben voltak. Ez a film kb. úgy van felvéve, hogy odaadták a gyakornoknak a kamerát, amíg a stáb elment homárt zabálni a felkapott tengerparti Michelin csillagos kajáldába. A 3. részt még eladta a nosztalgia, meg, hogy régen láttuk a szereplőket, erre a 4. részre nincs bocsánat.

  6. azért egy kis brutalitást betehettek volna a trailerbe.
    mondjuk egy sallert…:-D

  7. Itt mindenki profi filmrendező producer… nézzétek Amerikai pitét.Nektek való loser szakértőknek.

  8. Ebben a szarviharos mozis időszakban én is várom. Nyilván lefelé tart a színvonal, de még mindig adja a hangulatot.

  9. Nekem tetszik 🤷. A harmadik részre is úgy ültem be moziba, hogy kb elrángattak mert nem érdekelt annyira aztán meg tök jól szórakoztam. Tény, hogy nem ér fel az első 2 részhez, de attól még egy teljesen korrekt nézhető darab volt. Az első 2 film értékelése nem fog lejjebb menni emiatt. Csak max följebb.

  10. Napok óta ezen gondolkoztam, hogy létezik, hogy egy blockbustert kb 3 hónappal a bemutatója előtt még se teaser, se trailer, se semmilyen fronton nem reklámoznak.
    Vagy ez lesz az új iskolapélda, h nem is kell fél v. 1 évvel ezelőtt felhívni a nézők figyelmét egy sokadik részes franchise aktuális részére.
    Vagy nem hisznek benne, és nem akarnak még marketingre sem nagyon költeni.
    Vagy sikertelenség esetén majd a marketingesek nyakába akarják varrni, hogy nem volt jó a reklámkampány.
    Mindenesetre én várom, 3. is jo volt, az első kettő kb. alapmű. :-)

  11. Mi a pitsáért nem rendezte ezt Michael Bay? 2 éve nincs filmje, nagy lóvét már nem fog kapni hogy blockbustert készítsen és simán ráért volna. Ez az Adil El Arbi – Bilall Fallah rendezőpáros valami kibaszott amatőr, az előző filmjüket (Batwoman) be sem mutatták mert olyan szarul sikerült, már ez egy intő jel, a francért nekik adták megint a rendezői teendőket, ez a film (és a harmadik is) rajtuk megy el, akcióhoz kurvára nem értenek.

  12. Hát valahpgy több ponton is “we have bad boys 2 at home” érzés ez(valószínűleg a bay copy beállítások miatt), már az előzőt sem értettem minek kellett, de Bay nélkül tényleg kár. Az elején meg mi a gyász az a vergődés hogy itt a trailer lol. Csóró Smith amúgy is leírta magát a nép előtt mostanság, szegény Lawrence-re meg rossz ránézni.

  13. Nosztalgiavonat. Nagyon szerettem, nagyon sokszor láttam az elsőt (ha adják régi szinkronnal, mindig ott ragadok), nagyon sok képkocka oda vezet vissza, de ezt a vak is látja. Néhányszor felröhögtem, mert olyan rémképet keltett bennem, mintha vmi csillámfaszláma fejelne bele egy csillámporos nagyon cukros, nagyon habosbabos tortába és csapkodná szanaszét a falon. Kicsit mintha a rendezőpáros is ezt tenné a bad boys szériával.

    szeretem ha fáj, valamiért látni akarom

  14. hát, sajnos már nagyon fáradt hörcsögfeje Lawrence-nek… De a pisztolyt átdobós snitt tetszett. Meg persze a Reggie-oltás

  15. Nézzétek meg a 3. rész bevételeit.. Ennek megvan a rajongó tábora, ez a film is hozni fog.. Bay nélkül. És, de működik teljesen a film új rendezőkkel.. Megnézném, ti,hogy fogtok ennyi idősen kinézni bro.

  16. aki vágja a konkrét tényeket az pls mondja meg hogy miért nem Bay rendezte, miért nem neki adták? ez a két rendező páros nagyon nem tudja mi is volt igazán annó a Bad Boys, csak próbálnak másolni. (ők amugy vmi komolyat letettek már az asztalra?) Már a 3. rész is képvilág/rendezésben nagyon gyenge volt + nem értem hogy Smith és Lawrence ezt miért nem érzik hogy “srácok ez így nagyon gáz, hol van a Bay féle alulról kamerázás, ingben futás na meg a fekete porsche vagy az 550 Maranello?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.