Jön a The Night of the Hunter remake

Elvileg újra adaptálják a regényt, de arra bízzák, aki a Day the Earth Stood Still remakeért volt felelős, avagy Scott Derrickson (Sinister és Black Phone is) rendezi, és írja is C. Robert Cargill-lal közösen.

Tudom, negatív vagyok, de míg fiatalon (Nyilvános vetítés idők:) nem annyira értékeltem a filmet, mostanra már egyre jobban, és nem véletlenül számít film noir klasszikusnak. Felesleges “újra adaptálni”.

4 hozzászólás a “Jön a The Night of the Hunter remake” bejegyzéshez

  1. “Felesleges “újra adaptálni”.”

    “Azt akarom, hogy az enyém legyen, ne láthassa senki más”.

    egy dolog az önzőség, de hogy az ember konkrétan azt akarja, hogy egy könyvből soha többé ne készülhessen semmilyen új változat, ha demagóg akarnék lenni, hogy a könyv írója (a hagyatéka) ne juthasson megérdemelt pénzhez, nem kicsit WTF.

    ha egy random ember döntene, akkor a filmek 99%-át felesleges lenne elkészíteni. ezt komolyan nem is értem.

    miért vagyok én kevesebb, ha mondjuk érdekel egy ilyen film, és rohadtul nem érdekel, hogy a némafilmes korban már készült egy?

  2. ezt nem írtam “Azt akarom, hogy az enyém legyen, ne láthassa senki más”, mivel ha így akarod leegyszerűsíteni, akkor -> azt akarom, hogy mindenki nézze meg a régit.

    “a némafilmes korban már készült egy?”

    ööö, a könyv 53-ban jelent meg és 55-ben jött belőle egy adaptáció, ez minden, csak nem némafilmes. sőt, a fő karakternek a hangja is lényeg bizonyos szinten.

    https://www.youtube.com/watch?v=JyxSm91eun4

    + most csak miattad megnéztem, és eskü nem találok semmit arról, hogy családja lett volna. de a copyright hosszúsága szerintem amúgy is nevetséges, viszont az már végképp más vita.

  3. winnie ugye tudod hogy nem minden fekete-fehér film némafilm? Kérlek mondd hogy igen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.