Már itt is a Kinds of Kindness előzetese

Yorgos Lanthimos villámgyorsan összedobta előző filmje, a Poor Things szereplőivel és még pár új színésszel a következő filmjét. Most nyáron nézzünk. Itt nincs tökölés!

Egy triptichon mese, aminek középpontjában egy férfi van, aki igyekszik átvenni a kezéből kicsúszott életén az irányítást. Ezen kívül van még itt egy rendőr, akinek a felesége eltűnt a tengeren, aztán teljesen más viselkedéssel tért vissza, és akad még egy nő, aki igyekszik új szellemi vezetőt találni. Oké??…

A tényleges stáb: Emma Stone, Jesse Plemons, Willem Dafoe, Margaret Qualley, Hong Chau, Joe Alwyn, Mamoudou Athie, and Hunter Schafer.

Lássuk a teasert.

4 hozzászólás a “Már itt is a Kinds of Kindness előzetese” bejegyzéshez

  1. Azért nem volt olyan gyorsan lett ez összedobva. 2021-ben forgatta még a Szegény Párákat, ezt meg 2022-ben. Csak az előbbi olyan sokat lett tologatva hogy közben belefért egy másik film is.

  2. Mivel eddigi filmjei nagyon rendben voltak, így bizakodom, hogy ez is tetszeni fog.

  3. ezt mondom én is, hiszen az általad beírt évszámokban is évente 1-et forgatott, az jó pár jelenlegi rendezőnél sokkal gyorsabb.

  4. Ez nem tűnik olyan karakteres anyagnak mint a szegény párák, inkább a korai filmjeire hajaz, így nem hiszem, hogy hasonló utat fog befutni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.