A Star Trek 4 új írókat kapott

Kicsit hihetetlen, hiszen az utolsó “új csapatos” Trek 2016-ban volt, de elvileg a The Flight Attendanton dolgozó Steve Yockey jött átírni a forgatókönyvet. Rendező még nincs, hiszen a legutóbbi, Matt Shakman elment MCU-ba rendezni.

Elvileg ez lezárja majd az eddigi legénység útját, avagy Chris Pine és a többiek visszatérnének. A történetről nem tudni még semmit.

human
írta
2024. 03. 28. 03:35
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “A Star Trek 4 új írókat kapott” bejegyzéshez

  1. Gyerekként eléggé bírtam ezeket a filmeket, de ahogy öregszem már ott tartok, hogy azonnal elkapcsolom a tv-t, ha valamelyik adón beleszaladok. Inkább Picard és legénysége térhetne vissza egy mozifilmbe.

  2. @Kakarotto

    Uh..kösz nem. Inkább ez a filmes gárda mint, hogy még egy olyan vonatszerencsétlenséget nézzek mint amit a Picard sorozatban véghez vittek

  3. Akkor végre elfelejthetjük ezt a semmibe sem tartó Kelvin-timeline-t.

    @Kakarotto: A TNG-cast már túl idős ahhoz, hogy elvigyen a hátán egy mozifilmet, Sir Patrick szeerintem lassan visszavonul. A Strange New Worlds-ös csapat viszont jöhetne nagyvászonra.

  4. A 3. epizód arcon csapott annyira mélységesen középszerű volt az első két kiváló rész után. Szóval ezt nem erőltetném már…

  5. Ha jól tudom, Tarantino szeretné, ha megfilmesítenék a forgatókönyvét. Ázt mondta, csak nem akarta, hogy az utolsó filmje egy Star Trek film legyen.
    Főleg, most hogy nyakunkon Tarantino utolsó filmje, egy “Written By” film jó lenne a stúdioknak.

    Egyébként a legjobban annak örülnék, ha a TVből átvonulna ez az akcióbarátabb új vonal a nagyvászonra, és a TV visszatérne az old school TNG vonalra. Picard s3 végén felvezetett nekem megfelelne.

  6. tv-ben a strange new world-öt kimondottan szeretem (a többit mind elkaszáltam max egy évad után) , de szerintem ők pont jól vannak ahol vannak, egyáltalán nem blockbuster materia (ez nem a leszólásuk akar lenni hanem nem tartom reálisnak hogy velük egy nagy mozifilm az érdemes lenne)
    A Chris Pine féle vonalat meg a magam részéről bármikor, a legkevésbé sem hibátlan filmek de én szeretem ezt az ő blockbuster scifis vonalukat szóval jöhet (ja, és én egyáltalán nem vagyok persze trekkie, szóval nyilván nincsenek klasszikus elvárásaim)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.