4 hozzászólás a “Részlet a Joker 2 hangjából” bejegyzéshez

  1. Annak ellenére, hogy a musical besorolás (és az első rész se jött be annyira őszintén megmomdom) visszavetett a moziban való megnézésében, azért kíváncsian várom a trailert.
    “R” besorolású, 200 millióból készített képregényfilm musical korunk két egyik legtehetségesebb színész/előadó párosával egy totálisan más atmoszférájú (musical mivolta miatt) második részként az elsőhöz képest…a trailer mindenképpen érdekel, hogy ez mi és hogy…remélem ad róla valamit, hogy mégis mi ez…

  2. tipp: a trailerben rejtegetik majd a zeneiséget, ahogy a Wonka és az összes filmnél tették.

    de lehet szembemennek a trenddel persze. nemsokára kiderül.

  3. Lehet egy dal részleteire a 16-ból húzzák fel a trailert, így rejtegetve az “ismert” dalok többségét, de kicsit felfestve a film hangulatát, nem tudom, többféleképpen is meg lehet szerkeszteni így, úgyis ahogy te írod, vagy még jópárféle képpen, meglátjuk, eskü várom. Az, hogy lenyilatkozták a trailer előtt mindenhol, hogy kvázi musical várható 16 dallal, így sok értelme nincsen teljesen rejtegetni a már nyilvánvalót szerintem, max azért, hogy a dalok meglepetések legyenek, mivel ugye ismertek és persze az, ahogyan a történetbe szőtték őket. Meglátjuk na.

  4. Vajon közte lesz a “What a Wonderful World”? :)
    Miközben épp szétütnek egy esküvőt lassított felvételben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.