Újra jön a Blair Witch Project

Vagyis a Blumhouse megállapodást kötött a Lionsgate-tel, hogy újragondolja és modern korba hozza pár régi klasszikusát. Bár akad jó Blumhouse-film, de az nagyjából a 10% tőlük, szóval egyelőre nem hangzik jól. Az egyik producer az Roy Lee, akihez a 2016-os Blair Witch-film is köthető.

8 hozzászólás a “Újra jön a Blair Witch Project” bejegyzéshez

  1. Általában ha látok ilyen hírt, első reakcióm, hogy ‘minek?’, de minden, ami blair witch, bármikor jöhet:D Imádom. Nem a talált kamerás, hanem a boszis, urban legendes, okkultista mivolta miatt. Hihetetlenül kevés a jó film ebben a témakörben.
    Persze akadnak olyan BW filmek, amik gagyira sikerültek, de az elsőn a mai napig tudok tépelődni, hogy mi az isten történt a végén, ha valamilyen kép/videó szembejön róla, még a magyar címtől is agyf@szt kaptam… mekkorát koppantam anno, hogy “jaaaa ez nem is igazi?!?!?”:D Zseniális vírusmarketingje volt, szerintem ezt kb sosem fogja tudni senki megugrani.

  2. Szerintem a Blair Witch Project a sztorit is, meg a marketinget is a Cannibal Holocaust ötleteire építette.

  3. No, az nekem kimaradt, de simán elképzelhető.

    Spoileres lehet a Cannibal Holocaust kapcsán:
    ‘Miután Sergio Leone megnézte a filmet, írt egy levelet Ruggero Deodatónak, melyben kifejti, hogy szerinte a film második része a realista filmművészet remekműve, sőt annyira reális, hogy bajba fog kerülni miatta az egész világon. Később be is vált a jóslata, ugyanis sokan tényleg elhitték, hogy meghaltak a színészek, és a rendezőt 10 napra börtönbe zárták gyilkosság miatt, de miután sikerült tisztáznia magát, természetesen szabadon engedték. A film 10 nap alatt 2 millió dollár hasznot hozott. Később több országban, köztük Izlandon, Thaiföldön, Malajziában és a Fülöp-szigeteken is betiltották a filmet.[3] Egyes országokban mint Németországban vagy Angliában pedig csak a vágott verziót engedték bemutatni. 2005-ben a legtöbb országban feloldották a tilalmat és már megtekinthetővé vált a film.’

    kemény:D most lesz az, hogy bevonzottad és kb fél éven belül be is jelentik, hogy ebből is készül remake/amerikai/újragondolt modern változat. :))

  4. Szerintem a Blair Witch Project a vala volt legnagyobb filmes blöffök egyike. Full nulla, amatőr, iszonyat béna film volt, ami ráadásul körbeudvarolt világsiker lett egykor. Én nagyon utáltam negyed évszázad is, és most is. Egyszerűen egy komolyan vehetetlen óriási blöff minimális befektetett munkával és tehetséggel. :/

  5. Henessy: igen, voltak belenyúlásaik régen, a get out és az upgrade is blumhouse, de mondj valami hasonlót az utóbbi 3-4 évből?

  6. @Z0l1

    Én leszámítva az utálatot, de egyetértek ezzel.
    Maga a “misztikum” miatt nekem kicsit pozitívabb a film, de amúgy ez inkább valami szocióligai kísérlet filmnek álcázva. És itt a film utóéletére célzok.
    Amúgy a harmadik nem volt olyan tré, esélyt kap a setting miatt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.