19 hozzászólás a “Megjött a Captain America: Brave New World első kiadott képkockája” bejegyzéshez

  1. Bírom Mackiet mint szárnysegéd de nem tudom képes e egyedül elvinni a hátán egy ilyen filmet. Ezt már nem baszhatja el a Marvel

  2. Sólyom még hagyján, de bajúsz nélkül Ross? Ennyire spórolósra vették a filmet?

  3. nemtudom elkepzelni, hogy ezt egyedül elvigye. Alapbol egy képességek nélküli amcap is teljesen súlytalan. Meg ez a karakter is, ugy ahogy van.
    A színész is rendkívül gyenge szerintem, ugyhogy ez is kimarad

  4. Lehet CGI lesz a bajusz.:D

    Amúgy eddig tényleg totál érdektelen a film. Tél katonája se lesz benne… kíváncsi leszek, hogy az első trailer után mi lesz majd a visszajelzés.

  5. Mackie szárnysegédnek volt jó, egyedül nem viszi el a hátán ezt a filmet. Eleve ezért van benne egy rakat más karakter, főleg a Hulk képregényekből. Ford Ross tábornoka szerintem azért nem lesz bajszos, mert átalakul Red Hulkká és ott rettenetesen hülyén nézne ki. Ha meg átváltozva nincs bajusz, alapból meg van (mint a képregényekben) az elég hülye módja az egésznek.
    Bucky-t kellett volna Kapitánynak és minden jó is lenne. Remélem a film vége az lesz, hogy a feka kapitányt eléggé leszázalékolják, majd rájön, hogy ez neki túl nagy falat és stáblistában megkapjuk Bucky-t Kapitánynak.

  6. a sorozatban amit pedzegettek gyengén, a háborúkba hazug csalikkal berángatott, aztán út szélén hagyott veteránok szál az amúgy szerintem jó volt, azzal kezdhetnének valamit és még jó is lehetne. de tippem sincs, miről szól majd ez a film.

    ki most a Marvel főgonosz? van egyáltalán? vagy önálló sztori lesz? ha utóbbi, akkor jó.

  7. @8 Főgonosz Kang kiesésével jelenleg aligha van, Doom-nak örülne a nép(ha ő lesz is, tuti nem ebben kezdenék bedobni), de szerintem most a sok bukta meg hasonlók miatt elég nagy lehet hosszútávra még a fejetlenség, főleg hogy a készülőben levő / bejelentett filmeknek is felemás a visszajelzése (mint ezé is). A helyzet az hogy nem a képregényfilmek haldokolnak hanem a készítőik, nem tudnak mit kezdeni a tömérdek lehetőséggel, elsőre nagyot durrant, onnantól csak a pénzt látják benne.

    @6 Csak azt ne, CGI bajusz közelébe ne menjen többé soha. :D

  8. Mackie ezt nem tudja elvinni a hátán. Ez a szérum nélküli kapitány egy vicc. Bucky-nak kellett volna felvennie a pajzsot sokkal több értelme lett volna.

  9. A csávóval nincs baj, a forgatókönyvvel van, nagyon nagy. Nem az a gond hogy nem tudja elvinni a hátán, hanem amit el kéne vinni a hátán…
    A sorozat szégyen volt, nem a színész hibája. Fos jelmez, fos sztori, bum. Nem véletlen ez a kép, mert itt kb úgy néz ki mint az Age of Ultronban anno az eredeti Amerika kapitány. A sztorit nehezebb lesz kijavítani…
    Ha egy jó film lenne, tök mindegy ki játszik kit, zabálnánk. A színész tök másodlagos ebből a szempontból most. A marketing más kérdés, de az nem az én gondom.

  10. emlékszem azokra az időkre amikor kijött egy ilyen kép az endgameből és az egész internet felgyulladt.
    most kijön egy ilyen kép, és a kutyát se érdekli már. Egyszer majd ebből lesznek nagy önéletrajzi filmek, a diizni tündöklése és bukása

  11. Indul a hypetrain! Én várom. A rendező azt mondta, hogy földhözragadtabb sztori lesz, politikai thriller, hasonló mint az Amerika kapitány 2.

  12. blurayfan akkor az azt jelenti hogy megint lesznek terroristák akiket megállít, majd megmondja a politikusoknak hogy ők a hibásak a terroristák miatt és a terroristák lényegében jó emberek voltak?

  13. Az a fehér jelmez állati ciki volt szerintem is. Bár a végeredményen ez sem változtat..
    A szérum nélkül csak egy maszkos feka csávó lesz pajzzsal.. Az is szánalmas volt a sorozat végén ahogy gyakorolta elkapni a fénysebességgel elhajított pajzsot.

  14. Nem tudom mire gondolt a Disney. Sem a karakterben sem a színészben nincs annyi, hogy egy filmet lehessen rá építeni. És a sorozat alapján sztorit sem nagyon tudnak mögé rakni. Nem ez fogja visszahozni a MCU-t a lejtőről.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.