Összejön a Running Man újrázás

Na tessék, lehet kétesen sikerült, de jó ötletű filmekhez nyúlni. Vagyis nyilván Stephen King regényére építenek majd, nem az Arnold Schwarzeneggerrel készült műhöz nyúlnak. A főszereplő Glen Powell, a rendező viszont Edgar Wright, aki Michael Bacall-lal közösen ötletelt a filmen. A Paramount Pictures kéri az egészet.

A történet ugye az, hogy a jövő reality showjában börtöntöltelékek futnak az életükért.

16 hozzászólás a “Összejön a Running Man újrázás” bejegyzéshez

  1. ehh már most el van b…a a cast:D

    jó nem bántom a faszit, próbálkozom, de még mindig nem sikerült megkedvelnem

  2. Szerintem karakteres, tehetséges fazon, van auróája, kisugárzása és vele van az erő. ;-) Szóval én bírom, jöhetnek a filmjei.

    És különben is, megmentette Mevriket és Dr Green fiát, mi lehet vele a probléma?

  3. Egyetértek, baromi egydimenziós, felejthető, semmilyen pasi, nem sok színészi tehetséggel megáldva, olyan mint egy biodíszlet. Rengetegen szidnak női színészeket, hogy csak és kizárólag a kinézetükért lehetnek ott, na ő a férfi megtestesítője ennek. A legutóbb látott Top Gun 2-ben Tom Cruise és Miles Teller mellett néha felbukkant a tesco gazdaságos új Val Kilmerként, az Imádlak Utálni-ban pedig Sydney Sweeney melleit kellett csak egyensúlyoznia egy egész testtel és pofival a nőknek, de végül a nők is a női melleket nézték és nem a vagy nyolcszor levetkőztetett pasit, legalábbis nálunk asszony megkérdezte a negyedik vetkőzésénél, hogy “Minek vetkőzik ez a pasi ennyit színészkedés helyett?!”. Erre a faszira főszerepeket bízni baromság, de majd rájönnek erre. Bődületesen rossz casting. Ui.: nem utálom a pasit egyáltalán, csak szerintem többet néznek bele most, mint ami. 21 év kellett neki, hogy felfedezzék

  4. Bár eljárt felette az idő, a Svarcis régit kedvelem, a szadista műsorvezető zseniális volt benn, őt nehéz lesz űberelni.
    Powell szimpatikus színész, talán még jól is elsülhet + kíváncsi vagyok, mennyire lesz hű az eredeti könyvhöz.

  5. Én csak annyit fűznék hozzá a biodíszlet témához, hogy ez sokszor amiatt is kialakulhat, mert egy adott színész olyan szerepeket kap, ami elsősorban a külsejére épít. Nem akarom védeni Glen Powellt, igazából nincs igazán véleményem róla, de állítólag Linklater Hit Man c. filmjében nagyot alakít, ami egyáltalán nem sablonos szerepnek tűnik. Talán ott bizonyíthat. Ami meg a nőket illeti, amire Zolsan kitért, hát, ott főleg kevés lehetőség jut nagy alakításokra, ezért is szoktak meglepődni, ha egy szép színésznő lerak valami nagyot, miközben lehet, hogy esélyt sem igazán kapott korábban..

  6. és ha már komédia, az Everybody Wants Some!!-ban is jó volt Powell, bár az nem főszerep.

  7. Schwarzi fan is vagyok, de az a film számomra nem akkora klasszikus, hogy ne lehetne valami mást vagy jobbat kihozni belőle. Aztán lehet az a kategória lesz majd megint, hogy minek kellett? (Pl: Conan és a Total Recall) Mondjuk az a két film pont azok, amihez nem kellett volna hozzányúlni. A mai napig szuperek, még ha kicsit megkopottak is.

  8. A Schwarzi-s ritka pocsék és semmi köze a King alapműhöz, ami szintén nem egy nagy durranás és lopott.

  9. Nem tudom mennyire tér el majd ez a eredeti filmtől, de a könyvben nem rabok voltak a játékosok. A főszereplő egy a gazdaságilag összeroppant világban volt a szegénységgel küzdő apuka, aki a lánya gyógyszerire akart pénzt keresni. önként jelentkezett, ugyanis minden életben maradt óra után kapott valamennyi pénzt a családja. Szerintem a csávó tökéletes erre a szerepre: átlagember aki nem akcióhős, de elhiszed neki, hogy felül tud kerekedni a szituáción. Kicsit mint Bruce Willis.

    Amúgy szerintem teljesen jó a könyv, gyakorlatilag semmi átfedés nincs a Schwarzi filmmel.

  10. ja, a Conan és a Total Recall is milyen jók lettek… pedig elvileg az eredeti anyag adaptációi voltak, nem film remake-ek.

  11. walker: az még aktuálisabbnak is hangzik, bár nyilván az ártatlanul börtönbe kerültek egy esélytelen menekülésben is működő téma.

  12. A fickót a Maverick elején a kinézete miatt beskatulyáztam, de végül kellemes meglepetés volt, más filmjét meg nem ismerem, de szerintem jó lenne ide főhősnek.
    Ebből egyébként egy sorozat is simán jöhetne, potenciál van benn, csak ne ilyen dinamó szintű féleszűek legyenek az üldözők.
    911 óta eltelt 23 év, a repcsis részt vajon meg merik lépni?

  13. Én csíptem az eredeti filmet, (novellát nem olvastam) semmi bajom nnincs azzal hogy remake-elik.

  14. A Schwarczi-s verziót kb 1-2 éve láttam először és utoljára, mai szemmel teljesen borzasztó, nyugodtan jöhet az a remake.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.