Liam Neeson mellé még egy főszereplő a Naked Gunba

Ugye most már tényleg jönni fog a Csupasz pisztoly remake, vagyis hát gondolom modern zsaru-akció dolgokat fognak kifigurázni benne, és csak ráaggatják a brandet.

Azt eddig is tudtuk, hogy Liam neeson benne lesz, de most kiderült, hogy a másik sztár… Pamela Anderson.

12 hozzászólás a “Liam Neeson mellé még egy főszereplő a Naked Gunba” bejegyzéshez

  1. Ajjaj!
    Bár Andersonnak is van némi komikai vénája, valahogy mégis nehéz őket egy ilyen szituációban együtt elképzelnem. :)

  2. Hát őszintén anno O. J. Simpson-ra is senki se hitte volna, hogy beválik de David Zucker és Jerry Zucker voltak olyan jók, hogy megoldották. Remélem hasonló végeredménye lesz ennek a próbálkozásnak.

  3. egyébként casting szinten nekem eddig bejön a dolog. Liam remek választás erre a szerepre és Pamela Anderson kapcsán is inkább bizakodó vagyok. Csak azon múlik minden, képesek-e valóban vicces sztorit írni.

  4. Pamela Anderson a Horrora akadva 3-ban is benne volt, ott abban a két percben az a szerep tökéletesen illett rá, de főszereplőként… nem tudom. A Csupaszokat nem volt elég kiválóan megírni, a fapofa előadásmód lehetett baromi nehéz, amit Andersonból egyelőre nem nézek ki.

    Egyébként a Csupaszok a Nagyon különleges ügyosztály c. hatrészes minisorozaton alapulnak, csak az még kissé kiforratlan. Vannak benn jó poénok, bár pár jelenetet a magyarok kihagytak, mert a szóvicceket nem tudták lefordítani. “Kölcsönzőben” megtalálható.

  5. egyelőre szkeptikus vagyok. valahogy nem a nagy vígjátékok korát éljük. vagy csak nem adok esélyt semminek, azért érzem így. de meglátjuk.

  6. Nekem hiányoznak a régi David Zucker / Jerry Zucker filmek mai megfelelői. Nem tudom a horrorra akadva olyan akart-e lenni anno, 1-2 teljesen jó volt de utána óriási lejtmenet lett az egész. Annak az újrájára is kíváncsi leszek.
    Visszatérve a mostanira, én félek hogy ma már sok mindennel nem mernek, vagy nem úgy mernek viccelődni. Azért egy egyszerű Airplane!-es fémdetektoros jelenetet ma nem tudnék elképzelni filmben, mert kapásból 3-4 csoport megsértődne rajta.

  7. Azert vett lejtmenetet a 3ik resz, mert az elso kettot a Ray(megk*rt)-t es Kurtát jatszo sracok rendeztek-irtak. 😃

  8. A ZAZ-trió közel a 80-hoz, Mel Brooks a 100-hoz, Hülyék paradicsoma lassan dokumentumfilm… Úgyhogy egyrészt a paródia műfajt elengedtem, másrészt a western is kezd feltámadni, így kicsit bizakodó is vagyok.

  9. Ha már a Human által említett Angie Tribeca, hasonló volt a John Hannah-féle A Touch of Cloth is: https://www.imdb.com/title/tt2240991/

    Szerintem mindkét sorozat jó példa arra, hogy lehetne ma is (vagy legalábbis nem annyira régen még lehetett) jó Naked Gunt (illetve ahhoz hasonlót) csinálni. De kétségtelen, hogy – szerintem – moziban az Osztály vigyázz volt az utolsó említésre méltó klón, és már annak is majdnem 30 éve.

    A Horrorra akadva is sajnos tényleg pont akkor vált minősíthetetlenné, amikor a “nagy öregek” (David Zucker, Pat Proft) beszálltak a sorozatba (a 3. résztől). Ami persze nem jelenti azt, hogy az első kettő annyira szuper lett volna, de még voltak jó pillanataik.

    Nekem igazából Neeson miatt vannak fenntartásaim az új Naked Gun kapcsán, de hátha rámcáfol. (Végülis annak idején Leslie Nielsen is drámai színész volt az Airplane! előtt, aztán valaki “felfedezte”, és milyen jól tette!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.