Leonardo DiCaprio alakítja Sinatrat

Scorsese lazít egyet a sok komoly témájú filmje után? Frank Sinatra életéről rendez majd filmet, és a főszereplő Leonardo DiCaprio lesz. Ki más, nem? Mármint a rendezőt tekintve manapság. Ava Gardnert majd Jennifer Lawrence alakítja.

Scorsese-nek az a terve, hogy egymás után “gyorsan” forgatja le a két következő filmjét. Az egyik ugye a Jézus témájú, ami Shūsaku Endō könyvén (aki amúgy a Silence-t is írta) alapszik majd és részben maga fizeti. A főszerepre ennél Andre Garfield és Miles Teller esélyes.

A másik közelinek tervezett filmje pedig a fenti.

10 hozzászólás a “Leonardo DiCaprio alakítja Sinatrat” bejegyzéshez

  1. Atyaég! Lehet ennél valamit jobban várni!? DiCaprio mint Sinatra!? Te jó ég! Scorsese a legnagyobb,és legjobb amerikai filmrendező. Jöjjön már!

  2. Nekem a Megfojtott Virágok nagy csalódás volt (jó, mondjuk ultramagas elvárásokkal kezdtem neki), így ennek/ezeknek már mérsékeltebb lelkesedéssel/elvárásokkal ülök majd le, mert azért nagyon bírom még Scorsese-t mindig. Színészt választhatott volna mást Sinatra-nak, mert Dicaprioban nem látom őt egyáltalán…Jennifer Lawrence viszont jó választás szerintem. Andrew (lehagytad a w-t) Gardield meg megint a Silence után ugyanazon író másik könyvéből készült film főszerepére másik karaktert játszva főszereplőként…háááát…inkább Miles Teller akkor már talán…

  3. Az öreg utolsó két filmje is elég gyenge eresztés lett (bár mindkettőben lett volna potenciál), ezeknek már az ötlete is harmatos. Elengedhetné már Dicaprio-t, szívesebben nézném más rendezők keze alatt, lehetőleg negatív szerepekben is.

  4. Nekem Jennifer Lawrence lóg ki kicsit a képből. Nem az a kimondott “végzet asszonya” típus. Leoról már inkább el tudom képzelni, hogy jó Sinatra lesz. Én is várom. Szép tervek. Hajrá, Mester! :)

  5. Leonak van egyik klasszikus hollywoodi sárm kinézete, ami visszahozza Sinatra csillogását. Lehet, hogy sokat dolgozik a mesterrel, de erre a szerepre pont jó!

    A Jézus életéről szóló filmen már régóta agyal Marty, reméljük, hogy az is zökkenőmentesen összejön neki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.