Quentin Tarantino visszatáncolt!

Egyrészt kiderült, hogy a The Movie Critic, a beígért 10., egyben utolsó filmje kapcsolódott volna a Once Upon a Time… in Hollywoodhoz. Bár lehet ez csak 1 karakter “átjárását” jelentette volna a két film között.

De mindez lényegtelen, mivel Tarantino felhagyott a The Movie Critic-kel. Először csak újraírta a forgatókönyvet, ami miatt csúszott a készítése, de a pletykák szerint mostanra fel is hagyott vele.

human
írta
2024. 04. 18. 17:38
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Quentin Tarantino visszatáncolt!” bejegyzéshez

 1. Tarantino annyira túlgondolta ezt a lezárás dolgot, hogy GRR Martin szerű sarokba szoritja magát: annyira tökéletesnek kell lennie, hogy sose lesz elég jó. Inkább halogat, csak ne csalódást hagyjon hátra.

 2. A sztorival kapcsolatos leírás alapján nem is bánom. A Volt egyszer… nagyon bejött, de nem egy hasonló filmmel kellene szerintem zárnia a pályafutását.

 3. Sztori alapján én is örülök, hogy elengedte. Imádom a filmjei többségét, de nem kéne ennyire ráfeszülni neki milyen lesz az utolsó filmje, a Grindhouse is g*ci sz*r volt.

 4. @kriptaőr

  A grindhouse egy régi mozis műfaj, a lényege, hogy egy jegy áráért két szar filmet nézhetsz meg – ebből egy volt Tarantinoé, egy Rodriguezé. Direkt lettek olyanok, amilyenek amolyan tisztelgés.
  Én a helyében megpróbálnám összegyúrni az eddigi stílusokat, talán a Jackie Brownt kihagyva, az nem igazán fogott meg.

 5. @Sawyer

  Nekem is a Jackie a “leggyengébb” Tarantino film amúgy.

  Btw, szerintem nagyon a Magnum Opusát akarja szerintem megcsinál, de lehet szólni kéne neki, hogy azt már megcsinálta :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.