Trap-előzetes: M. Night Shyamalan lecsap?

Ismét egy nagy ötletre fűzött fel egy filmet. A trailerben látható fordulatot ellövöm a leírásban, aki semmit sem akar tudni az ne görgessen.

A főszereplő apa a lányával egy énekesnő koncertjére megy. Hatalmas a tömeg, jó a hangulat, amikor rendőrök veszik körül az arénát, és kiderül, hogy a Butcher sorozatgyilkost keresik, az egész fellépés egy hatalmas csapda volt. Az gondolom egyértelmű, hogy ki a célpontja a zsaruknak.

Josh Hartnett reneszánsza folytatódik, mert a film ennyi alapján jónak néz ki.

human
írta
2024. 04. 19. 02:59
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Trap-előzetes: M. Night Shyamalan lecsap?” bejegyzéshez

  1. Érdeklődve várom, az egész Shyamalan család csap le inkább idén😀 Egyik lánya szerepel ebben (ő játsza az énekesnőt), míg a másik rendez egy másik filmet (The Watchers).
    Csak találjon vissza apa a régi énjéhez, ennyiben reménykedem.
    Lehetséges SPOILER, SPOILEREk innentöl:
    ez az apa-lánya viszony furának tűnik nagyon a valós élethez viszonyítva egy ilyen korú lány már cikinek érezné apával menni egy ilyenre, se barátnői, semmi egy ilyen koncertre menve…
    Nekem úgy tűnik a lány az igazi szörny, az apa csak “eteti” az ő kislányát és hordja neki haza a friss “ételt”. Elsőre azt gondolom ez lesz most a “csavar”.

  2. Ígéretesnek tűnik. Én még reménykedek, hogy Shymalan egyszer visszatér a gyökerekhez és csinál még a Hatodik érzékhez és a Jelekhez hasonló lassú, hátborzongató filmeket. Az Idő nem volt rossz, a Kopogás a kunyhóban viszont nem jött át. (A lánya The Watchers előzetes meg… :D)

  3. Az alaphelyzet tök olyan, mint Stephen King: Mr. Mercedes történetének vége. Talán itt jobban sikerül ezt ábrázolni, mint a sorozatnak. Ami szerintem rosszul adaptálta azt. Megnézzük…

  4. 1. Hartnett rehabilitációja érdekes, ennek lassan érdemes lenne utánanéznem, hogy mi történt vele és hogyan jutott vissza ilyen gyorsan a csúcsra (mert az Oppenheimer kulcsfigurájának eljátszása azért mindenképp az).

    2. ez jól néz ki, kár, hogy itt elolvastam a kommentekben a felvázolt csavart, mert nekem ez nem jutott eszembe és ha valóban ez lesz kicsit csalódom :)

    3. amitől tartok, hogy már itt a trailerben ez a plothole kitöltés annyira bárgyúra sikerekedett, ami felidézi az elmúlt évek Shyamalan PTSD-jét (vagyis hogy szörnyű írói megoldásokra képes): “soha nem láttalak haver, de azért egy gyors kérdés után elmondom neked azt, ami szuper szuper szuper titkos”

  5. A csavar szerintem az lesz, hogy az igazi sorozat gyilkost fogta el az apa de közben neki is lesz egy nagy titka amit még nem lehet tudni.

  6. Ritkán mondok ilyet, de szerintem ez egy jól sikerült trailer, abszolút felkeltette az érdeklődésemet.

  7. és a sportcsarnokban David Dunn a biztonságiőr, aki véletlenül hozzáér az apához :)

    Ami nekem kilóg: A szövetségiek honnan tudták meg, hogy a Butcher ott lesz a koncerten?
    és melyik baromállat gondolta úgy, hogy jó ötlet lesz több ezer ember között elfogni?

    Ha csavar, akkor remélem nagyon más lesz a téma, mint amot a trailer mutat.
    Akivel dumál securitys az npc karakter és elmondja a szabályokat és az egész egy vr szimuláció/szerepjáték…bocsi remélem mégse ez lesz:)

  8. És kiderül, hogy a filmhez írt Lady Raven-dalok, legalább annyira “jók”, mint Rihanna.
    Majd az OST nagyobbat megy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.